Plišasti medvedek z melodijo Musical Doll Bear Perle Kaloo moder 35 cm z nežno melodijo iz mehkega materiala od 0 mes

Opis izdelka

Plišasti medvedek z melodijo Musica Doll, s priljubljene izdaje Perle, francoske znamke Kaloo predstavlja najlepše darilo za najmlajše otroke, primerno že od njihovega rojstva dalje. Moder medvedek z velikostjo 35 cm bo postal neločljiv prijatelj vašega malčka, ki se od njega ne bo hotel ločiti. Nežna plišasta igračka daje nežno melodijo, ki dojenčka umiri in zato zahvaljujoč njej lažje zaspi. Brezčasni medvedek je proizveden iz prvorazrednega pliša, ki je mehak in nežen za občutljivo otroško kožo. Lahko ujame otrokov lastni vonj, zahvaljujoč čemur se bodo otroci počutili varno in se bo z njim počutil varno.

Izdaja Perle predstavlja najnovejše plišaste igrače, ki so nežne in mehke za otroško kožo, idealne za crkljanje. Plišasti glasbeni medvedek je izjemno lahek, malčki ga lahko preprosto objamejo in se z njim crkljajo, zahvaljujoč njegovi velikosti ga z lahkoto oprimejo. Otroci lahko plišasto igračo tudi okušajo in grizejo, s čimer pogosto raziskujejo predmete okoli sebe. Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in izpolnjuje tudi te najvišje standarde. Medvedek je preprost za čiščenje, priporočamo površinsko čiščenje z navlaženo krpo.

Francosko podjetje Kaloo že več kot 20 let razvija mehke plišaste igrače za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Postopek izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence.Otroške igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in popolnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo mirno in varno.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost35 cm
Dimenzije paketa15*10*37 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.