Nočna lučka medved My Soft Led Nightlight Home Kaloo nežna bela 18 cm od 6 mes

Opis izdelka

Nočna lučka medvedek My soft Led Nightlight iz moderne kolekcije Home francoske znamke Kaloo predstavlja popolno darilo, ki bo razveselilo vse malčke od 6. meseca starosti. Čudoviti beli medvedek z velikostjo 18 cm je proizveden iz 100 % silikona in bo hitro postal najboljši prijatelj vsakega malčka. Zahvaljujoč LED lučki bo vašim najmlajšim v temi priskrbel prijetno in domače vzdušje. S preprostim pritiskom na glavo se lučka prižge, sveti pa lahko v 3 različnih barvah – v modri, beli in rdeči. Dojenčki bodo tako zaspali ob pogledu na očarljivega medvedka, ki v šapicah drži luno. Brezčasna lučka je zapakirana v elegantno darilno embalažo, tako da je primerna tudi kot darilo za vsako priložnost.

Originalni medvedek bo navdušil dečke in deklice, z njim se bodo igrali še leta in leta. Otrokom bo pomagal lažje zaspati, hkrati pa razvijal otroško domišljijo in predstavnost. Med uspavanjem lahko starši svojim otrokom pripovedujejo vesele zgodbe in pravljice iz kraljestva živali. Zmogljivost baterije znaša približno 6 ur, polnjenje pa traja 2 uri. Del seta je tudi USB kabel, s katerim lučko preprosto polnite. Silikonska nočna lučka v podobi medvedka izpolnjuje tudi te najvišje standarde in je varna za igre vaših najmlajših. Je izjemno priročen dodatek, ki ga lahko vzamete s seboj kamorkoli – na izlete, počitnice in obiske. 

Francosko podjetje Kaloo že več kot 20 let razvija mehke plišaste igrače in priročne dodatke edinstvenega dizajna za najmlajše otroke. Postopek izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence.Otroške igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in popolnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo mirno in varno.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina18 cm
Dimenzije paketa11*12*20 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaUSB rechargeable
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.