Plišasti medvedek z nočno lučko My Bear Nightlight Home Kaloo sivo-krem 22 cm iz nežnega pliša z lučko od 3 mes

Opis izdelka

Plišasti medvedek My Bear Nightlight iz brezčasne kolekcije Home francoske znamke Kaloo predstavlja izjemno darilo za vse dojenčke od 3. meseca starosti dalje. Sivo krem plišasti medvedek z velikostjo 22 cm je narejen iz kakovostnega in nežnega pliša. V trebuščku ima snemljivo ploščo, zahvaljujoč kateri medvedek ponoči služi tudi kot nočna lučka, ki se po 20 minutah samodejno izklopi. Dojenčki tako zaspijo s pogledom na nočno nebo z zvezdicami in luno, ob tem pa imajo svojega najljubšega medvedka zmeraj ob sebi. Lahko ga objamejo, s tem pa se pri otrocih ustvarja občutek varnosti in zavetja.

Brezčasni medvedek bo navdušil dečke in deklice, z njim se bodo igrali še leta in leta. Plišasti material na igrači je mehak in nežen za otroško kožo, medvedek pa je idealen za crkljanje. Igrača ujame edinstveni dojenčkov vonj, kar je pomembno predvsem v prvih mesecih malčkovega življenja, saj se otrok ob tej igrači počuti varno. Otroci lahko plišasto igračo tudi okušajo in grizejo, s čimer pogosto raziskujejo predmete okoli sebe. Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in izpolnjuje tudi te najvišje standarde in je tako primerna tudi za preučevanje in grizljanje. Projektor se polno s pomočjo USB priključka (ni del paketa), vzdržljivost baterije je približno 16 ur, doba polnjenja pa 4-5 ur. 

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z razvojem mehkih plišastih igrač za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Postopek izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence.Otroške igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in trpežnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč plišastim igračam Kaloo počutijo mirno in varno.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina22 cm
Dimenzije paketa16*15*22 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaUSB rechargeable
Barvakrem
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.