Plišasta žirafa Lisi the Giraffe Histoire d’ Ours hnedá 50 cm od 0 mes

Opis izdelka

Podarite otrokom ljubezen za celo življenje že v zgodnjem otroštvu in jih na ta svet sprejmite z nežnostjo. Plišasta žirafa Lisi the Giraffe francoske znamke Histoire d’ Ours bo vašega dojenčka na tem svetu pozdravila z nežnostjo in ljubeznijo. Rjava plišasta žirafa je prav ustvarjena za dojenčke že od njihovega rojstva dalje, ki jim bo pomagala privaditi se na novo okolje. Nežen plišasti kožušček, rjave lise in manjši detajli bodo poskrbeli za to, da bo žirafa že od prvega hipa dalje osebni čuvaj vašega dojenčka. Plišasta žirafa Histoire d’ Ours je velikosti 50 cm in predstavlja popolno kombinacijo tradicije in sodobnosti.

Plišasta žirafa je puhasta, izjemno mehka in lahka, zahvaljujoč čemur bo postala zvesta prijateljica vašega dojenčka. V družbi te plišaste igrače bodo otroci našli udobje in zatočišče. Plišasta žirafa Lisi the Giraffe je primerna tudi za bolj grobo ravnanje in madeže hrane, lahko jo perete v pralnem stroju pri 30 °C na nežnem programu, ki ji bo povrnil eleganco. Plišasta žirafa Lisi Histoire d’ Ours predstavlja čudovito darilo, zato lahko z njim obdarite pravkar rojenega dojenčka ali pa rojstnodnevnega slavljenca. Žirafa je testirana s strani neodvisnih in priznanih laboratorijev, zato jo lahko brez strahu podarite otroškim dlanem, tja, kamor spada.

Zgodovina znamke Histoire d’ Ours se je začela pisati leta 1985 v Franciji. Alain Joly je ustvaril kolekcijo vrhunskih plišastih medvedkov, ki je postala del družinske delavnice. Ljubke igrače Histoire d’ Ours prikličejo čaroben, poetičen in sladek svet zgodnjega otroštva. Vsaka igrača, ki pride z delavnice znamke Histoire d’ Ours se lahko pohvali s popolnostjo izdelave, kjer ni nič prepuščeno naključju. Vse plišaste igrače izražajo nežnost, njihov dizajn pa nastane v mislih oblikovalcev francoske vasice Taverne. Zahvaljujoč njihovim idejam bodo vaši otroci ohranili otroka v sebi celo življenje.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost50 cm
Barvarjava
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.