Plišasta srnica ninica Plume Doudou Fawn Water Kaloo turkizna 20 cm v darilni embalaži za dojenčke od 0 mes

Opis izdelka

Plišasta srnica ninica Doudou Fawn, iz stilske izdaje Plume, francoske znamke Kaloo je čudovito darilo, ki bo razveselilo tudi najmlajše otroke, že od njihovega rojstva dalje. Čudovita turkizna srnica z velikostjo 20 cm bo očarala in prevzela vsakega otroka, ki se od nje ne bo hotel ločiti. Mehka srnica je proizvedena iz prvorazrednega pliša, ki je nežen in prijeten za občutljivo otroško kožo. Srnica v štirikotni obliki ima na koncih vozličke, ki jih lahko otroci oprimejo, jo lažje objamejo in se crkljajo. Edinstveni detajl je tudi ptiček, ki počiva na njegovi ramici. Plišasta igrača prihaja v luksuzni darilni embalaži, tako da je primerno darilo za vsako priložnost.

Izdaja Plume so moderne plišaste ninice, ki jih lahko malčki objemajo in se z njimi crkljajo. Igrača ujame edinstveni dojenčkov vonj, kar je pomembno predvsem v prvih tednih malčkovega življenja, saj se otrok ob tej igrači počuti varno in prijetno. Otroci lahko plišasto igračo tudi okušajo in grizejo, s čimer pogosto raziskujejo predmete okoli sebe. Vsak izdelek Kaloo je testiran in izpolnjuje tudi najvišje standarde. Srnico lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30 °C, brez uporabe belil in mehčalcev, da se tem ohrani barva in kakovost igrače.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z razvojem mehkih plišastih igrač za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Postopek izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Otroške igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in popolnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo mirno in varno. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost20 cm
Dimenzije paketa21*6*23 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.