Plišasta mucka Baby Cat Powder Pink Histoire d’ Ours rožnata 18 cm v darilni embalaži od 0 mes

Opis izdelka

Pomagajte otrokom na njihovi življenjski poti v družbi te najlepše plišaste igrače. Plišasta mucka Baby Cat Powder Pink francoske znamke Histoire d’ Ours bo vašega dojenčka na tem svetu pozdravila z nežnostjo in ljubeznijo. Rožnata plišasta mucka je pristnega videza in prav ustvarjena za dojenčke že od njihovega rojstva dalje, ki jim bo pomagala privaditi se na novo okolje. Nežen pliš, izvezeni detajli na tačkah in okrogel trebušček bodo poskrbeli za to, da bo mucka že od prvega hipa dalje osebni čuvaj vašega dojenčka. Plišasta mucka Histoire d’ Ours je velikosti 18 cm in predstavlja popolno kombinacijo tradicije in sodobnosti.

Plišasta mucka Baby Cat Powder Pink je puhasta, izjemno mehka in lahka, zahvaljujoč čemur bo postala zvesta prijateljica vašega dojenčka. V družbi te plišaste igrače bodo otroci našli udobje in zatočišče. Plišasta mucka Histoire d’ Ours je primerna tudi za bolj grobo ravnanje in madeže hrane, lahko jo perete v pralnem stroju pri 30 °C na nežnem programu, ki ji bo povrnil eleganco. Plišasta mucka Histoire d’ Ours bo k vam prispela v čudoviti darilni embalaži, zato lahko z njo obdarite pravkar rojenega dojenčka ali pa rojstnodnevnega slavljenca. Mucka Baby Cat Powder Pink je testirana s strani neodvisnih in priznanih laboratorijev, zato jo lahko brez strahu podarite otroškim dlanem, tja, kamor spada.

Zgodovina znamke Histoire d’ Ours se je začela pisati leta 1985 v Franciji. Alain Joly je ustvaril kolekcijo vrhunskih plišastih medvedkov, ki je postala del družinske delavnice. Ljubke igrače Histoire d’ Ours prikličejo čaroben, poetičen in sladek svet zgodnjega otroštva. Vsaka igrača, ki pride z delavnice znamke Histoire d’ Ours se lahko pohvali s popolnostjo izdelave, kjer ni nič prepuščeno naključju. Vse plišaste igrače izražajo nežnost, njihov dizajn pa nastane v mislih oblikovalcev francoske vasice Taverne. Zahvaljujoč njihovim idejam bodo vaši otroci ohranili otroka v sebi celo življenje.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost18 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.