Plišasta mucka za razvoj dojenčkovih čutov Cat Tumbler Stimuli Kaloo zelena 16,5 cm od 0 mes

Opis izdelka

Plišasta mucka za razvoj dojenčkovih čutov iz kolekcije Stimuli francoske znamke Kaloo predstavlja izjemno darilo za dojenčke že od njihovega rojstva dalje. Edinstvena mucka je zasnovana v sodelovanju z otroškimi terapevti in pomaga stimulirati in razvijati otroške čute. Mucka v zeleno beli barvi je proizvedena iz nežnega in mehkega tekstila in pliša, ki je mehak in nežen do občutljive otroške kože. V notranjosti mucke je zvonček, ki ob nežnem premiku stimulira dojenčkov sluh. Za izdelavo so bile uporabljene posebne vrste tkanin, ki otrokom omogočajo odkrivati nove tipne zaznave, kontrastne barve in vzorec čebeljega panja pa razvijajo otrokov vid. Velikost mucke meri 16,5 cm.

Mehka mucka bo v hipu prevzela otrokovo pozornost, otroci pa si bodo z igro z njo razvijali svojo fino motoriko. Mucka izpolnjuje najvišje varnostne standarde, zato se lahko otroci z njo brez težav igrajo. Otroci lahko plišasto igračo tudi okušajo in grizejo, s čimer pogosto raziskujejo predmete okoli sebe. Vsak izdelek Kaloo je testiran in izpolnjuje tudi najvišje standarde. Mucko lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30 °C, brez uporabe belil in mehčalcev, s čimer se ohrani barva in kakovost igrače. Plišasta mucka iz serije Stimuli s pomočjo različnih iger za razvoj čutov spodbuja otrokov razvoj v najzgodnejši fazi.

Francosko podjetje Kaloo že več kot 20 let razvija mehke plišaste igrače in dodatke edinstvenega dizajna za najmlajše otroke. Postopek izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence.Otroške igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in popolnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo mirno in varno.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloFrancija
Skupna višina16,5 cm
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.