Plišasta lutka jelenček Deer My Doudou Ballerine Doudou et Compagnie rjava 30 cm v darilni embalaži od 0 mes

Opis izdelka

Priskrbite otroku veselje z novo plišasto igračo, ki se je bodo otroci zapomnili za celo življenje. Plišasta punčka jelenček Deer My Doudou Ballerine predstavlja ljubko darilo za vse dojenčke že od rojstva dalje. Jelenček iz mehkega in nežnega tekstila je prava baletka, ki ji ne manjkata niti belo tutu krilo in plesni čeveljci z mašnico. Ta zanimiva kombinacija barv in materialov in barvnih odtenkov prispeva k pravilnemu razvoju dojenčkovih čutov. Ta prikupna plišasta punčka – jelenček bo hitro postala najboljša prijateljica vašega dojenčka. Plišasta punčka jelenček Deer My Doudou Ballerine Doudou et Compagnie je velikosti 30 cm in je prav ustvarjena za objemanje, potepanja in različne igre.

Jelenček ima nežen mehak trebušček, ki ga lahko dojenček objame in v njemu najde udobje in zatočišče. Za dolge rjave nogice lahko otroci jelenčka oprimejo in ga odnesejo s seboj kamor koli. Plišasta punčka jelenček bo k vam prispela v darilni embalaži, zato je idealno darilo ob rojstvu otroka. Plišasto igračo lahko perete v pralnem stroju pri 30 °C na nežnem programu, kar ji bo povrnilo eleganco. Jelenček Deer My Doudou Ballerine izpolnjuje najstrožje varnostne standarde in je testiran s strani neodvisnih in priznanih laboratorijev. Brez strahu ga lahko položite v otrokovo naročje, tja, kamor spada.

S prihodom novega tisočletja je na trg vstopila prva plišasta igrača ninica znamke Doudou et Compagnie, s čimer se je začela revolucija v svetu plišastih igrač. Francoska znamka Doudou et Compagnie občutljivim otroškim rokicam poklanja izjemno nežnost že od leta 2000. V DNK znamke je globoko zasidrana ustvarjalnost in inovativnost, ki se odraža v vsaki mehki igrači. Doudou et Compagnie bo vašega otroka spremljala celo otroštvo že od prvih trenutkov dalje in v njegovem vsakodnevnem življenju odigrala pomembno vlogo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost30 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarjava
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.