Plišasta lisička za lutkovno gledališče Doudou Amusette 3v1 Doudou et Compagnie oranžna 30 cm od 0 mes

Opis izdelka

Za devetimi gorami in devetimi vodami ... je živela plišasta lisička in njen najljubši dojenček. Ljubka plišasta lisička Doudou Amusette 3v1 znamke Doudou et Compagnie ni običajna plišasta igrača, ampak igrača 3v1. Plišasta lisička v čudovitih barvah stimulira otrokove čute in pripomore k pravilnemu razvoju tudi zahvaljujoč svoji edinstveni lastnosti. Plišasta lisička je prav tako lutka za lutkovno predstavo, s katero lahko otrokom pred spanjem pripovedujete čarobne zgodbe. Poleg tega jo lahko v nekaj sekundah spremenite na prikupno torbico, ki lisičko zaščiti.

Plišasta panda za lutkovno gledališče Fox Hand Puppet znamke Doudou et Compagnie je velikosti 30 cm in je prav ustvarjena za objemanje, otroci pa si bodo z njo ustvarili veliko čudovitih spominov. Mehka in nežna lisička je proizvedena iz kakovostnega in nežnega pliša in bo že v prvem hipu postala najboljša dojenčkova prijateljica. Ljubka lisička je primerna za dojenčke že od rojstva dalje, ki jo lahko trdno oprimejo in zaspijo v njenem objemu.

Plišasta ninica je primerna tudi za bolj grobo ravnanje in madeže hrane, lahko jo perete v pralnem stroju pri 30 °C na nežnem programu, ki ji bo znova priskrbela eleganco. Plišasta lisička v oranžni barvi z vzorčasto torbico izpolnjuje najstrožje varnostne standarde in je testirana s strani neodvisnih in priznanih laboratorijev. Brez strahu jo lahko podarite otroškim dlanem, tja, kamor spada.

S prihodom novega tisočletja je na trg vstopila prva plišasta igrača ninica znamke Doudou et Compagnie, s čimer se je začela revolucija v svetu plišastih igrač. Francoska znamka Doudou et Compagnie občutljivim otroškim rokicam poklanja izjemno nežnost že od leta 2000. V DNK znamke je globoko zasidrana ustvarjalnost in inovativnost, ki se odraža v vsaki mehki igrači. Doudou et Compagnie bo vašega otroka spremljala celo otroštvo že od prvih trenutkov dalje in v njegovem vsakodnevnem življenju odigrala pomembno vlogo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost30 cm
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.