Plišasta lisička z glasbo Paprika Music Fox Les Amis Kaloo rjava 25 cm iz nežnega materiala od 0 mes

Opis izdelka

Plišasta lisička Paprika Music Fox iz kolekcije Les Amis francoske znamke Kaloo je čudovita igrača primerna za otroke že od njihovega rojstva dalje. Brezčasna lisička z velikostjo 25 cm in izdelana iz nežnega pliša, zaradi česar je idealna za igro najmlajših otrok in nežna za občutljivo otroško kožo. Puhasta plišasta igrača bo postala neločljiv prijatelj vsakega otroka, ki se bodo z njo igrali ves dan, ponoči pa jim bo pomagala hitreje zaspati ob poslušanju pomirjujoče melodije »A Rock a By Baby«, ki jo predvajate s tem, da lisičko potegnete za repek.  Oranžno bela vesela lisička deluje pristno, ustvarja prijetno in veselo vzdušje. Igrača za najmlajše otroke prav tako ujame edinstven dojenčkov vonj, ki se nato ob igrači počuti samozavestno in bolj intenzivno dojema svoj obstoj v novem svetu.

Igra s plišastimi igračkami je bistvena za pravilen otrokov razvoj, saj zvišuje aktivnost njihovih možganov, oblikuje njihovo osebnost, spretnosti in sposobnosti. V prvih tednih po rojstvu je tipna zaznavnost otroka povišana, otrok reagira na vsak dotik in za spodbujanje te aktivnosti je primerna tudi mehka plišasta lisička s čudovito modro rutko. Igračo lahko najmlajši otroci tudi okušajo in grizejo, s čimer otroci pogosto raziskujejo predmete. Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in izpolnjuje tudi te najvišje standarde. Otroška igrača je preprosta za čiščenje, priporočljivo je površinsko čiščenje z navlaženo krpo.

Francosko podjetje Kaloo že več kot 20 let razvija mehke plišaste igrače za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Postopek izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Otroške igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in popolnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo mirno in varno. 

Lastnosti

  • lisička iz nežnega pliša
  • primerno za najmlajše otroke od 0. meseca
  • nežna oranžno bela barva
  • velikost 25 cm
  • idealna ninica za dečke in deklice
  • izpolnjuje najstrožje varnostne kriterije
  • površinsko čiščenje s krpo
  • vrhunski francoski dizajn
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost25 cm
Dimenzije paketa14*14*19 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,25 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.