Plišasta lisička z melodijo za v posteljico Leonard Musical Fox Fripons Kaloo iz nežnega materiala 18 cm v darilni embalaži od 0 mes

Opis izdelka

Plišasta lisička z melodijo za posteljico Leonard Musical Fox, z modne izdaje Fripons, francoske znamke Kaloo je izjemno darilo za najmlajše otroke, že od njihovega rojstva dalje. Plišasta lisička za crkljanje z velikostjo 18 cm v turkizni barvi bo postala neločljiv družabnik vsakega malčka. Okrogla in mehka lisička je prav ustvarjena za objemanje in crkljanje, dojenčki jo bodo oboževali zaradi originalne melodije, s katero bodo ponoči lažje zaspali. Lisička ima na trebuščku čudoviti naravni našitek in prihaja v stilski darilni embalaži, s katerim boste svoje najbližje razveselili za katero koli priložnost.

Izdaja Fripons predstavlja priljubljen plišaste igrače, ki so nežne in mehke za otroško kožo, idealne za crkljanje. Igrača ujame edinstveni dojenčkov vonj, kar je pomembno predvsem v prvih tednih malčkovega življenja, saj se otrok ob tej igrači počuti varno. Otroci lahko plišasto igračo tudi okušajo in grizejo, s čimer pogosto raziskujejo predmete okoli sebe. Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in izpolnjuje tudi te najvišje standarde. Igrača je preprosta za čiščenje, priporočamo površinsko čiščenje z navlaženo krpo.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z razvojem mehkih igrač iz pliša in blaga edinstvenega dizajna. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. So odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in trpežnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo mirno in varno.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost18 cm
Dimenzije paketa20*12*23 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.