Plišasta lisička Fox Copain Calin Histoire d’ Ours oranžna 25 cm v darilni embalaži od 0 mes

Opis izdelka

Pomagajte otrokom na njihovi življenjski poti v družbi te najlepše plišaste igrače. Plišasta lisička Fox Copain Calin francoske znamke Histoire d’ Ours bo vašega dojenčka na tem svetu pozdravila z nežnostjo in ljubeznijo. Oranžna plišasta lisička je prav ustvarjena za dojenčke že od rojstva dalje, ki jim bo pomagala privaditi se na novo okolje. Nežen pliš, očarljivi vzorec na tačkah bodo poskrbeli za to, da bo lisička že od prvega hipa dalje osebni čuvaj vašega dojenčka. Plišasta lisička Histoire d’ Ours je velikosti 25 cm in predstavlja popolno kombinacijo tradicije in sodobnosti.

Plišasta lisička je puhasta, izjemno mehka in lahka, zahvaljujoč čemur bo postala zvesta prijateljica vašega dojenčka. V družbi te plišaste igrače bodo otroci našli udobje in zatočišče. Plišasta lisička Fox Copain Calin je pripravljena tudi na bolj grobo ravnanje in madeže hrane, lahko jo perete v pralnem stroju pri 30 °C na nežnem programu, ki ji bo povrnil eleganco. Plišasta lisička Fox Copain Calin Histoire d’ Ours bo k vam prispela v čudoviti darilni embalaži, zato lahko z njo obdarite pravkar rojenega dojenčka ali pa rojstnodnevnega slavljenca. Lisička je testirana s strani neodvisnih in priznanih laboratorijev, zato jo lahko brez strahu podarite otroškim dlanem, tja, kamor spada.

Zgodovina znamke Histoire d’ Ours se je začela pisati leta 1985 v Franciji. Alain Joly je ustvaril kolekcijo vrhunskih plišastih medvedkov, ki je postala del družinske delavnice. Ljubke igrače Histoire d’ Ours prikličejo čaroben, poetičen in sladek svet zgodnjega otroštva. Vsaka igrača, ki pride z delavnice znamke Histoire d’ Ours se lahko pohvali s popolnostjo izdelave, kjer ni nič prepuščeno naključju. Vse plišaste igrače izražajo nežnost, njihov dizajn pa nastane v mislih oblikovalcev francoske vasice Taverne. Zahvaljujoč njihovim idejam bodo vaši otroci ohranili otroka v sebi celo življenje.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost25 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.