Plezalo avto Adventure Car Smoby z zvokom, peskovnikom in 150 cm toboganom z UV filtrom od 18 meseca

Opis izdelka

Plezalo Adventure Car je kakovostno plezalno igralo v obliki avta, ki skriva veliko zabave za dečke in deklice od 18. meseca starosti. Plezalo francoskega proizvajalca Smoby ima vgrajeni volan s hupo, ključ za zagon, na straneh pa 4 kolesa, zahvaljujoč čemur je videti kot pravi avto. Barvna kombinacija bele, zelene, rdeče in sive se čudovito poda na vsak vrt, dvorišče ali teraso. Poseben dodatek tega modernega avtomobilčka je tobogan na zadnjem delu. Drsna površina meri 150 cm.

Pod pokrovom avtomobila se skriva peskovnik, s katerim se bodo otroci zabavali tudi ure in ure. Otroci lahko plezajo tudi skozi velika zadnja kolesa, kar je še ena priljubljena igra otrok. Plezalo Adventure Car ponuja otrokom širok spekter iger in veliko možnosti za različne zabavne gibalne aktivnosti. Med takšnimi igrami si krepijo fino motoriko in gibalne spretnosti. S spuščanjem po toboganu se bodo zabavali, hkrati pa krepili svoje mišice na rokah in nogah. Igra šoferjev avtomobila bo spodbujala razvoj otroške domišljije in ustvarjalnosti. Multifunkcijsko plezalo za otroke je idealna igrača za vse otroke, ki se radi igrajo na vrtu na svežem zraku.

Plezalo z dvojnimi stenami je izdelano iz kakovostne in trpežne plastike z najmodernejšo tehnologijo Blow Molding. Vsebuje anti UV filter, ki preprečuje bledenje barv, ki bodo ostale čudovito žive tudi več let, kljub neprijetnim vremenskim razmeram. Teža plezala znaša 18,5 kg, zaradi česar stoji trdno in stabilno. Otroci se lahko zanesejo na trpežno konstrukcijo, ki so jo zasnovali francoski strokovnjaki. Zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varnost, površina pa je nežna in žametna na dotik. Krmilna deska avta ima vrtljiv volan s hupo in ključem za zagon. Sedež avtomobilčka je ergonomsko oblikovan za maksimalno udobje. Mere plezala znašajo 233*68*91 cm, kjer skupna višina meri 91 cm in dolžina 233 cm. Nosilnost tega prostronega plezala znaša kar 150 kg (3 otroci po 50 kg).

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že celo desetletje. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in varni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Lastnosti

  • multifunkcijska igrača za dvorišče ali vrt
  • vrtljiv volan
  • peskovnik pod pokrovom
  • zadnja kolesa služita kot plezalo
  • tobogan z drsno dolžino 150 cm
  • izdelano iz kakovostne plastike
  • francoski izdelek
  • anti UV filter preprečuje bledenje barv
  • primerne od 18. meseca
  • dovolj prostorno za igro več otrok
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost233*68*91 cm
Skupna višina91 cm
Dimenzije paketa120*40*76 cm
Skupna dolžina233 cm
Dolžina drsne površine150 cm
ZvokDa
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža16,5 kg / 18,5 kg
Nosilnost3 kids x 50 kg = 150 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO109-A Športový set
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.