Plezalno igralo Adventure Car Smoby s peskovnikom in toboganom od 24 mes

Opis izdelka

Plezalo Adventure Car je fantastično plezalno igralo v obliki avta, ki v skriva veliko zabave. Otroško plezalo ima volan in 4 kolesa, zaradi česar izgleda kot pravi avto. Sveže barve: bela, zelena, rdeča in siva se čudovito podajo na vsak vrt, dvorišče ali teraso. Odličen dodatek tega modernega avtomobilčka je tobogan na zadnjem delu. Tobogan ima odprtino za vodo, zato ga lahko preprosto spremenite na vodni tobogan za otroke. Drsna površina meri 150 cm. Višina avtomobila za igranje meri 91 cm, širina 68 cm in dolžina 233 cm.

Pod pokrovom avtomobila se skriva peskovnik, s katerim se bodo otroci igrali ure in ure. Otroci lahko skozi zadnja kolesa avtomobilčka tudi plezajo, kar je še ena izmed priljubljenih otroških iger. Z otroškim plezalom se bodo igrali otroci od 2. leta starosti. Otroško plezalo Adventure Car ponuja otrokom širok spekter iger in veliko možnosti za različne gibalne aktivnosti. S takšnimi igrami otroci krepijo svojo fino motoriko in gibalne spretnosti. S spuščanjem po toboganu se bodo zabavali, hkrati pa trenirali svoje mišice okončin. Pri igri šoferjev avtov se razvijata otroška fantazija in kreativnost. Multifunkcijsko igralo za otroke je idealna igrača za vse otroke, ki obožujejo igre na svežem zraku in ne marajo dolgočasja.

Plezalo v sebi skriva tudi poseben anti UV-filter, ki varuje barve igrala pred škodljivimi učinki sončnih žarkov. To pomeni, da bo plezalo Smoby še dolga leta živahnih barv, prav tako kot prvi dan. Teža vrtne igrače znaša 15,90 kg, zaradi česar stoji trdno in stabilno. Krmilna deska avta ima vrtljiv volan, ki daje različne zvoke. Plezalo za otroke je narejeno iz trdnega in trpežnega plastičnega materiala. Je trdne konstrukcije in živih barv, ki spodbujajo otroško domišljijo Otroško plezalo v podobi avtomobila je dovolj veliko za igro več otrok. Sedež je udoben in ergonomsko oblikovan.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec, ki že dolga leta izdeluje le najkakovostnejše igrače z originalnim dizajnom. Materiali, ki so uporabljeni na igračah Smoby, so nežni in gladki za otroške rokice. Plastika je žametna na dotik. Ima zaobljene robove, ki preprečujejo poškodbe najmlajših otrok. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Kateri otrok pa si ne želi lastnega avtomobilčka, (vodnega) tobogana in peskovnika? Smoby je združil vse te zabavne igrače v eno multifunkcijsko igračo in vam jo ponuja v obliki plezala Adventure Car.

Lastnosti

  • multifunkcijska igrača za dvorišče ali vrt
  • volan v avtu
  • peskovnik pod pokrovom avta
  • plezalo čez kolesa avta
  • tobogan z dolžino 150 cm
  • tobogan se lahko spremeni na vodni tobogan
  • izdelan iz kakovostne plastike
  • francoski izdelek
  • anti UV filter zagotavlja čudovite žive barve dolga leta
  • za otroke od 2. leta starosti
  • nanj se bo igralo tudi več otrok, je dovolj prostoren
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost233*68*91 cm
Skupna višina91 cm
Dimenzije paketa120*40*74 cm
Skupna dolžina233 cm
Dolžina drsne površine150 cm
ZvokDa
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža15,9 kg / 18,9 kg
Nosilnost3 kids x 50 kg = 150 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.