Pletena košara z odejo in blazino Braided Basket Floral Corolle za 36-42 cm dojenčka

Opis izdelka

Najljubši dojenček bo od zdaj naprej spal kot polh. Čudovita pletena košara Braided Basket Floral za dojenčka francoske znamke Corolle bo dojenčkom prinesla sladke sanje doma in na poti. Kot edina e-trgovina na tržišču bomo dojenčka vaših malčkov položili v čudovito pleteno košaro z odejo, zahvaljujoč kateri bodo imeli dojenčka Corolle vedno v bližini. Pletena košara je čudovitega francoskega dizajna in se ponaša s prvorazrednimi materiali in edinstvenim dizajnom. Košara, ki je skoraj nerazpoznavna od prave, ima popolnoma dodelane detajle je prav ustvarjena za dojenčke z velikostjo od 36-42 cm. Posteljica ima dve priročni držali, za kateri jo lahko otroci udobno primejo in dojenčka odnesejo v avto, k zdravniku in na obisk. Del košare – posteljice sta tudi odeja in blazina s čudovitim rožastim vzorcem.

Do detajlov dodelana pletena košara Braided Basket Floral za dojenčka Corolle je je dimenzij 14*48*28 cm in je izdelana iz prvorazrednih materialov. Ti so prijetni na dotik, zahvaljujoč čemur bo košara iz pletarskega materiala v hipu popestrila vsako igro z dojenčkom, hkrati pa razvijala otroško domišljijo in komunikacijske veščine. Igra vlog je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč številnim dodatkom Corolle lahko otroci od 3. leta starosti svoje punčke in dojenčke hranijo, preoblačijo, uspavajo in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač.

Francoska znamka Corolle že od leta 1979 v naročja vaših otrok prinaša le najlepše punčke in dojenčke. V vseh punčkah te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi s številnimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske standarde in so prijetni na dotik in pogled. V naročje svojega otroka položite najlepšega dojenčka na svetu z dodatki, ki jih najdete le pri nas.

Lastnosti

  • pletena košara za dojenčka
  • dva priročna ročaja in odejica
  • mere 14*48*28 cm
  • za dojenčke z velikostjo 36-42 cm
  • od 3. leta starosti
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost14*48*28 cm
Primerno za punčko (igračo)36-42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.