Pleničke pamperske 10 kom Mon Grand Poupon Corolle za 36-42 cm punčko od 3 leta

Opis izdelka

Originalne plenice za dojenčka Mon Grand Poupon z delavnice francoske znamke Corolle predstavljajo odličen dodatek, ki vašemu malčku med igro z dojenčkom Corolle ne sme manjkati. Kot edina e-trgovina na tržišču bomo igro vaših otrok z dojenčkom Corolle popestrili s tem edinstvenim dodatkom, ki spominja na prave plenice za dojenčka. Set 10 realističnih plenic za dojenčka z velikostjo 36-42 cm so v stilu znanih pampersk in bodo vsako igro z dojenčkom povzdignile na višjo raven. Previjanje dojenčka Corolle še nikoli ni bilo preprostejše in zabavnejše in zahvaljujoč 10 plenicami lahko to počnejo znova in znova.

Popolnoma dodelani detajli in prvorazredni materiali plenic za dojenčka Mon Grand Poupon so nežni na dotik in bodo popestrili vsako igro z dojenčkom. Ta bo razvijala otroško domišljijo in tudi komunikacijske spretnosti ter otroke približevala svetu odraslih. Igra poklicev je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč ogromni količini dodatkov Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, uspavajo in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in pogled. V naročje svojega malčka položite najlepšega dojenčka na svetu z dodatki, ki jih boste našli le pri nas.

Lastnosti

  • 10 pleničk za dojenčka
  • za dojenčke z velikostjo 36-42 cm
  • od 3. leta starosti
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa15*15*10 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,02 kg
Barvabela
Primerno za punčko (igračo)36 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.