Pladenj z jedilnim setom Frozen 2 Disney Smoby z 21 dodatki

Opis izdelka

Jedilni pladenj z jedilnim setom z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby je izjemno darilo za vse otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo gostitelje in pripravljajo srečanja s prijatelji in sorojenci. Jedilni set je izdelan v čudovitem motivu animirane serije Frozen II (Ledeno kraljestvo 2), ki jo poznajo otroci po celem svetu. Čudoviti videz bo v trenutku prevzel vse otroke, velika sličica s princeskama Anno in Elso, skupaj s snežakom Olafom jim bo pričaral nasmeh na obrazu.

Otroški servirni pladenj z jedilnim setom je izdelan iz kakovostne plastike, ki je nežna in žametna na dotik. Celotni 21-delni jedilni set s pladnjem vsebuje tudi naslednje dodatke: 4 kozarčke, 4 krožničke, 4 vilice, 4 nožke in 4 male žličke. Na krožničkih so vesele sličice Disneyjevih junakov iz Ledenega kraljestva. Otroška igrača pomaga pri razvoju predstavnosti, domišljije in fine motorike, otroci pa si pri igri gostiteljev urijo tudi svoje komunikacijske veščine. Mere jedilnega seta so 35*31*5 cm. Pladenj je prilagojen majhnim otroškim rokicam. S tem setom se bodo otroci igrali samostojno ali pa ga bodo uporabljali pri igri z otroškimi kuhinjicami.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške ročice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost35*31*5 cm
Dimenzije paketa28*8*35 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,5 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.