Piramida iz sladkornega trsa Bio Sugar Cane Roly Poly Pyramid LIttle Smoby 5 obročkov Green 100% reciklirna od 12 mes

Opis izdelka

Piramida iz sladkornega trsa Roly Poly Pyramid, francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za vse otroke že od 1. leta starosti. Piramida je sestavljena iz 5 barvnih obročev, ki jih dečki in deklice nizajo na podstavek od največjega do najmanjšega. Na zgornjem delu piramide stoji palmica. S piramido si bodo otroci razvijali svojo fino motoriko, logično mišljenje in dojemanje prostora. Proizvedena je iz sladkornega trsa, zato je 100 % reciklirna, material sestavlja 90 % organske sestavine, ki je pridobljena iz hitro rastočega sladkornega trsa.

Piramida bo v vaše roke prispela zapakirana v stilsko embalažo iz trdnega kartona, ki se prav tako lahko 100 % reciklira. Proizvodnja igrač iz trajnostne umetne mase je dandanes velik izziv za vse proizvajalce in Smoby je eden izmed njih. Plastične igrače, proizvedene iz rastlinskih virov so enako kakovostne in trpežne in imajo prav tako nežno površino, kot igrače iz plastike, proizvedene iz nafte. Priskrbite svojim otrokom igrače, ki varujejo življenjsko okolje. Zlaganka piramida bo spodbujala otrokove čute, z njo bodo spoznavali nove barve in oblike. V njih se bo prebujala domišljija in predstavnost ter zanimanje za svet okoli njih. Piramido lahko vzamete s seboj na obiske in izlete, saj jo lahko zahvaljujoč majhnim dimenzijam preprosto zapakirate.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava nad 39€ SI zima

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost17*17*23 cm
Skupna višina23 cm
Dimenzije paketa17*17*22 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvakrem
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.