Piramida iz sladkornega trsa Bio Sugar Cane Roly Poly Pyramid Smoby 5 obročkov - iz kolekcije Smoby Green 100% reciklirna od 12 mes

Opis izdelka

Kakovostne didaktične igrače iz kolekcije Smoby Green pomagajo ščititi življenjsko okolje. Piramida iz sladkornega trsa Bio, francoskega proizvajalca Smoby je fantastična igrača, ki bo zabavala vse otroke od 12. meseca starosti. Ta izjemna igrača je sestavljena iz 5 barvnih obročev, ki jih dečki in deklice nizajo na podstavek od največjega do najmanjšega. Na zgornjem delu piramide se nahaja gibljiva rožica. S piramido si bodo otroci razvijali svojo fino motoriko in logično mišljenje. Proizvedena je iz sladkornega trsa, zato je 100 % reciklirna, material sestavlja 90 % organske sestavine, ki je pridobljena iz hitro rastočega trsnega sladkorja, ki ne ogroža življenjskega okolja.

Francoski proizvajalec Smoby si prizadeva za zaščito življenjskega okolja, tako da se lahko veselite izdelka v stilski embalaži iz trdnega kartona, ki se prav tako lahko 100 % reciklira. Proizvodnja igrač iz trajnostne umetne mase je dandanes velik izziv za vse proizvajalce, med katerimi je proizvajalec Smoby eden izmed prvih. Igrače, proizvedene iz rastlinskih virov so enako kakovostne in trpežne in imajo prav tako nežno površino, kot igrače iz plastike, proizvedene iz nafte, tako da razlike niti ne boste opazili. Priskrbite svojim otrokom igrače, ki varujejo življenjsko okolje. Zlaganka piramida bo spodbujala otrokove čute, z njo bodo spoznavali nove barve in oblike in jih preiskovali z dotikom. V njih se bo prebujala domišljija in predstavnost, z njo bodo spoznavali okoliški svet. Piramida je kompaktnih dimenzij, z njo se lahko otroci doma in na obiskih, zahvaljujoč majhnim dimenzijam pa jo lahko vzamete tudi na izlet in počitnice.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le prvorazredne igrače z lastno, originalno idejo. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo domišljijo in individualnost, pritegnile bodo vsakega najmlajšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79
Tehnične lastnosti
Deček/deklicadojenčki
StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost17*17*23 cm
Skupna višina23 cm
Dimenzije paketa18*18*26 cm
Kartonska embalažaDa
Teža0,27 kg
Barvapastelova
Nabor izdelkovNe
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …