Piknik košarica Ptitoo Smoby s krožnički in skodelicami od 18 mes

Opis izdelka

Svojim najmlajšim pripravite presenečenje v podobi piknik košarice Ptitoo, francoskega proizvajalca Smoby, s katerim se bodo zabavali vsi otroci od 18. meseca starosti. Piknik set v čudovitih barvah bo postal del vsakega srečanja z otroki, s katerim se bodo igrali na praznovanjih in piknikih. Dečki in deklice bodo odkrili stilsko plastično košarico, v kateri se skrivajo 3 kozarčki, 3 krožnički, 3 vilice, 3 nožki, 3 male žličke, posodica za sladkor in mleko. Otroška košarica je okrašena s sličicami bika, ovčke, zajčka in piščančka. Lahko se odpre z vseh strani, otroci pa jo lahko zahvaljujoč priročnemu držalu vzamejo s seboj kamor koli.

Piknik set za otroke je izdelan iz najkakovostnejše plastike, ki je žametna na dotik. Animirane živalce razvijajo otroško domišljijo in predstavnost, skupaj s prijatelji si lahko izmišljajo vesele zgodbe in prigode. Dečki in deklice bodo ob svojih piknikih vadili svoje komunikacijske spretnosti, pri igri s priborom in dodatki pa bodo vadili svojo fino motoriko. Z igro gostiteljev posnemajo svoje starše, se približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek za odgovornost. Košarico z dodatki lahko otroci uporabljajo pri igri kuharjev, zahvaljujoč njej pa si bodo lahko razširili svojo opremo kuhinjice in otroške trgovinice. Dimenzije izdelka merijo 27*19*13 cm.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom le vrhunske igrače pravega francoskega dizajna. Material igrača Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške ročice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost27*19*13 cm
Dimenzije paketa27*19*13 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,43 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.