Košarica z jedilnim setom Hello Kitty Smoby z 21 dodatki

Opis izdelka

Čudovita košarica z jedilnim setom Hello Kitty, francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti dalje. Jedilni set v čudovitih barvnih odtenkih bo postal del vsakega srečanja z otroki, s katerim se bodo igrali na praznovanjih in piknikih. Dečki in deklice bodo odkrili stilsko plastično košarico s sličico Hello Kitty, v kateri se skrivajo 3 kozarčki, 3 skodelice, 3 krožnički, 3 vilice, 3 nožki, 3 male žličke, posodica za sladkor in mleko. Lahko se odpre z obeh strani, otroci pa jo lahko zahvaljujoč priročnemu držalu vzamejo s seboj kamor koli.

Jedilni set je izdelan iz najkakovostnejše plastike, ki je žametna na dotik. Sličica mucke Hello Kitty pripomore k razvoju otroške domišljije in predstavnosti. Otroci bodo ob svojih piknikih urili svoje komunikacijske spretnosti, pri igri s priborom in dodatki pa bodo vadili svojo fino motoriko. Z igro gostiteljev posnemajo svoje starše, se približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek za odgovornost. Košarico z dodatki lahko otroci uporabljajo pri igri kuharjev, zahvaljujoč njej pa si bodo lahko razširili svojo opremo kuhinjice in otroške trgovinice. Dimenzije izdelka znašajo 27*19*13 cm.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom le vrhunske igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost27*19*13
Dimenzije paketa27*19*13 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,43 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.