Peskovnik in zelenjavni vrt za vse hiške Square Garden Sandpit Smoby s podlogo za 75 kg peska/60 l zemlje 76*76 cm od 24 mes

Opis izdelka

Peskovnik in zelenjavni vrt Square Garden Sandpit 2v1 predstavlja odlično izbiro za vse otroke od 2. leta starosti dalje, ki se radi igrajo vrtnarje in kmetovalce. Večfunkcijski peskovnik omogoča otrokom, da na polno uporabijo svojo domišljijo in ustvarjalnost pri igri s peskom ali pa se z njegovo pomočjo naučijo gojiti svoje prve rastline in okusno zelenjavo. Peskovnik je sestavljen iz 4 trdnih in trpežnih plastičnih sten v čudoviti sivi barvi z motivom polžka, sestavlja pa ga tudi zaščitna podloga, s katero peskovnik ločite od tal.

Peskovnik je primeren za 75 kg peska, otroci se bodo v njem igrali s svojimi priljubljenimi igračami, se učili delati tunele, gradili gradove in ob tem razvijali svojo domišljijo in predstavnost. Pri igri vrtnarjev bodo peskovnik uporabljali kot zelenjavni vrtiček, kamor lahko nasipate 60 litrov zemlje. Otroci se bodo zahvaljujoč vrtičku naučili posajati semena in opazovali klitje in rast, jih zalivali in na igriv način ustvarjali pozitiven odnos do narave ter svoj prosti čas preživljali na svežem zraku. Peskovnik in vrtiček 2v1 predstavlja odlično nadgradnjo za vse hiške Smoby, vendar se lahko otroci z njim igrajo tudi samostojno.

Plastične stene hiške so proizvedene iz trdne in trpežne plastike z zaobljenimi robovi, zahvaljujoč čemur so otroci pri igri varni. Kompaktne mere 76*76*17 cm zagotavljajo, da se bo peskovnik podal tudi manjšemu vrtu. Njegova površina je zaščitena z anti UV filtrom, s čimer odlično kljubuje sončnim žarkom in bo svoj videz ohranil tudi po več letih uporabe. Francoski proizvajalec Smoby se posveča varovanju življenjskega okolja, zato je za proizvodnjo tega izdelka uporabil 100 % reciklirano umetno maso, ki se lahko znova 100 % reciklira.

Vrhunski proizvajalec Smoby že več desetletij prinaša otrokom kakovostne igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost76*76*17 cm
Skupna višina17 cm
Dimenzije paketa19*19*80 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Prostornina L60 L / 75 kg sand
Opomba100% recyclable plastic
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.