Peskovnik školjka z modelčki Mini Sand Pit Smoby s kanglico lopatko in grabljicami 35 cm za manjše prostore od 18 mes

Opis izdelka

Presenetite svoje najmlajše s kakovostnim peskovnikom in dodatki Mini Sand Pit, francoskega proizvajalca Smoby. Popoln set igrač in zelenega peskovnika v obliki školjke bo razveselil dečke in deklice že od 18. meseca starosti. Vrhunski peskovnik je zahvaljujoč svojim kompaktnim dimenzijam 35*35 cm prav ustvarjen za manjše prostore. Primeren je za uporabo v notranjih prostorih, pa tudi na vrtu ali dvorišču. Njegova površina je zaščitena z anti UV filtrom, tako da bo svoj videz ohranil tudi po več letih uporabe. Popolnoma se bo podal v vsako otroško sobo, jo okrasil in ustvaril veselo vzdušje.

Skupaj s peskovnikom bodo otroci prejeli tudi 5-delni set pripomočkov, s katerimi bo delo s peskom veliko bolj zabavno. Veselijo se lahko kakovostne kanglice, rumenih modelčkov v obliki ladjice in metulja, oranžnih grabljic in lopatke. Vsi dodatki so prilagojeni majhnim otrokovim rokicam, zato omogočajo preprosto igro. Večnamenski peskovnik lahko med vročimi poletnimi dnevi uporabite kot bazenček – napolnite ga z vodo in otroci bodo lahko uživali v osvežilni igri z ladjicami (niso del seta). 

Brezčasni peskovnik pomaga razvijati otroške sposobnosti in ustvarjalnost, z njim se bodo igrali gradbenike gradov, gusarje in pogumne mornarje. Zatopili se bodo v svet domišljije in si skupaj s sorojenci in prijatelji večali komunikacijske sposobnosti in izboljševali fino motoriko. Peskovnik za otroke se ponaša s pravim francoskim videzom in najvišjo kakovostjo. Nežni in zaobljeni robovi bodo otrokom priskrbeli varnost, površina peskovnika je prijetna na dotik. 

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki zagotavljajo le najboljša doživetja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost35*35*9 cm
Skupna višina9 cm
Dimenzije paketa35*35*9 cm
UV filterDa
Teža0,41 kg
Prostornina L6,5 l
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.