Peskovnik s predalčkom in sedežem 2v1 Relax Sandpit BIG za notranje in zunanje prostore nosilno do 50 kg od 12 mes

Opis izdelka

Peskovnik 2v1 Relax Sandpit nemškega proizvajalca BIG je odlična igrača za dečke in deklice od 1. do 5. leta starosti. Moderni peskovnik iz trpežne plastike je primeren za uporabo na prostem in v notranjih prostorih, čemur bodo otroci hvaležni v hladnejših dnevih. Spodnji del peskovnika se lahko napolni s peskom ali vodo, otroci se lahko naučijo graditi gradove, kopati tunele ali pa se igrajo z ladjicami kot kapitani. Pokrov peskovnika je oblikovan kot ergonomski sedež, ki po igri omogoča otrokom prijetno sprostitev. V notranjih prostorih se peskovnik lahko uporablja tudi kot priročna škatla za igrače.

Večnamenski peskovnik v modro-beli barvi je dimenzij 53*25*54 cm, zato je primeren tudi za manjše prostore, terase ali balkone. Največja nosilnost sedeža je 50 kg, odlikuje pa ga visoka stabilnost in robustnost. Površino peskovnika je enostavno očistiti z vlažno krpo. Peskovnik omogoča otrokom, da v polni meri izkoristijo svojo domišljijo in ustvarjalnost, med igro pa tudi razvijajo fino motoriko. Peskovnik 2v1 Relax Sandpit je testiran s strani nemškega kontrolnega organa TÜV Rheinland v skladu s strogimi varnostnimi standardi GS.

Nemška znamka BIG je proizvajalec vrhunskih igrač, ki prejemajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost - to so značilne lastnosti te znamke. Znamka BIG se zavzema za varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali pa niso le kakovostni, ampak tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, sodobni proizvodni postopki in igrače, ki ustrezajo otroškim zahtevam - to je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Nemčiji
Velikost53*25*54 cm
Dimenzije paketa53*25*54 cm
Teža2,4 kg
Nosilnost50 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO0304 Formičky do piesku
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.