Peskovnik mizica za vodo pesek Écoiffier z 10 dodatki od 18 mes

Opis izdelka

Mizica za vodo in pesek Écoiffier je čudovita otroška igrača, s katero se bodo zabavali majhni otroci od 18. meseca starosti. Mizica za pesek in vodo je zasnovana v čudoviti rdeči, modri in zeleni barvni kombinaciji, ki bo vsakega otroka pritegnila že na prvi pogled. Mizica za na vrt ponuja bogat set dodatkov: kanglico, lopatko, grabljice, vedro, sito za pesek in različne modelčke. Mizica spominja na otroški grad, ta vtis pa še poglablja stražni stolp z dvema vodnima mlinoma, preko katerih lahko malčki pogumno spuščajo vodo. Posamezni elementi mizice so snemljivi, otroci lahko mizico napolnijo z vodo ali pa peskom

Deli mizice so snemljivi tudi zato, da bi se še bolj prilagodili potrebam otrok. Mizica za vodo in pesek je izdelana iz kakovostne in trpežne plastike. Dimenzije te večnamenske otroške mizice merijo 50*37*66 cm. Skupna višina mizice meri 66 cm. Z igro z mizico se pri otrocih razvija domišljija in predstavnost, in prav tako fina motorika. To je odlična igrača za otroške peskovnike, vrtove in dvorišča. Starši lahko mizico preprosto spakirajo in jo vzamejo s seboj na počitnice na morje. Z igračo se bo zabavalo tudi več otrok, prijatelji in sorojenci. 

Francoski proizvajalec Écoiffier je podjetje z dolgo zgodovino, ki se ukvarja s proizvodnjo igrač za evropski trg. Znan je po svojem občutku za dizajn, ekološko izdelavo z ozirom na življenjsko okolje in kakovosti svoji igrač. 

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost50*37*66 cm
Skupna višina66 cm
EmbalažaDa
Teža1,9 kg
Barvamodrá,červená
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna