Peskovnik iz cedre ladja s krmilom Aksent Boat Sandpit Exit Toys jambor s jadrom in prostorom za shranjevanje 190*90 cm

Opis izdelka

S peskovnikom iz cedre Aksent Boat nizozemske znamke Exit Toys se bodo otroci od 3. leta starosti igrali gusarje in kapitane na ladjah. Peskovnik v obliki ladje z merami 190*90 cm je opremljen z lesenim jamborom in plahto ter premičnim krmilom in odpirajočim prostorom za shranjevanje na sprednjem delu ladje, kamor lahko otroci shranijo svoje najljubše igrače. Dečki in deklice bodo nad peskovnikom navdušeni že na prvi pogled, hkrati pa bo okrasil vsak vrt. V osrednji del peskovnika lahko stresete kar 200 kg peska, v katerem lahko otroci gradijo gradove in tunele, s tem pa si razvijajo svojo domišljijo in predstavnost. 

Skupna višina peskovnika skupaj z jamborom znaša 135 in tehta 17 kg. Na zadnjem delu ladjice je mesto za sedenje z nosilnostjo 30 kg. Leseni peskovniki Exit Toys so proizvedeni iz prvorazredne cedrovine s certifikatom FSC 100%, ki je pridobljen s sečnjo v skladu s strogimi standardi gozdnega gospodarjenja. Cedrovina se ne cepi, ponaša se z visoko odpornostjo proti dežju in slabim vremenskim pogojem in zato odlično kljubuje tudi gnitju. Robovi robustnega in trpežnega peskovnika so zaščiteni s kovinskimi zaključki za večjo trpežnost, zato bo na vrtu zdržal leta in leta.

Peskovnika vam pred uporabo ni treba obdelovati, dovolj je le, da ga sestavite, otroci pa se lahko s svojimi bratci, sestricami in prijatelji z njim nemudoma igrajo. Nizozemska znamka Exit Toys že leta in leta prinaša otrokom in odraslim prvorazredne zunanje igrače. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi te najstrožje standarde kakovosti in kriterije Evropske unije in imajo certifikate TÜV, CE, EN71, FSC. Leseni peskovniki iz cedre se ponašajo z originalnim nizozemskim videzom in otrokom omogočajo preživljati čas na svežem zraku, se ustvarjalno razvijati in ustvarjati pozitiven odnos do narave. Zahvaljujoč kakovostnemu naravnemu materialu bodo vaši družini služili še leta in leta.


Blaga iz higienskih razlogov ni mogoče vrniti, v primeru da je bilo že odstranjeno iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano na Nizozemskem
Velikost190*135*90 cm
Teža17 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.