Peskovnik ekološki školjka set 2 kom z modelčki Double Mini Sand Pit Green Smoby s kanglico in lopatko z grabljicami za manjše prostore od 18 mes

Opis izdelka

Ekološki peskovnik Double Mini Sand Pit, francoskega proizvajalca Smoby bo navdušil vse otroke od 18. meseca starosti. Moder peskovnik v obliki školjke je sestavljen iz dveh delov, tako da ga lahko preprosto prekrijete. Vsak del peskovnika je dimenzij 35*35 cm, skupna višina vsakega dela pa je 9 cm. Zahvaljujoč svojim kompaktnim meram je primeren tudi za manjše prostore – otroci ga bodo uporabljali v notranjih prostorih in na prostem. Peskovnik je proizveden na ekološki način, za izdelavo je bilo uporabljenih do 52 % reciklirnega materiala, kar je pomembno prispevalo k varovanju okolja. Zaobljeni robovi otrokom pri igri zagotavljajo varnost, površina peskovnika je prijetna na dotik.

Skupaj s peskovnikom bodo otroci prejeli tudi 5-delni set pripomočkov, s katerimi bo delo s peskom veliko bolj zabavno. Veselijo se lahko kanglice, modelčkov v obliki ladjice in metulja, grabljic in lopatke. Večnamenski peskovnik lahko med vročimi poletnimi dnevi uporabite kot bazenček – napolnite ga z vodo in otroci se bodo v njem lahko prijetno osvežili. Kompakten peskovnik Mini Sand Pit lahko uporabite tudi na balkonu in terasi. Igrače iz kolekcije Smoby Green odlikujejo enaka kakovost in trpežnost kot klasične plastične igrače, zmanjšujejo količino odpadkov in hkrati vodijo otroke k varovanju okolja.

Smoby je vrhunski francoski proizvajalec otroških igrač za otroke različnih starosti. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa gladka in nežna do otroških rokic ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost70*35*9 cm
Skupna višina9 cm
Dimenzije paketa35*35*9 cm
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.