Peskovnik iz cedre s pokrovom Aksent wooden sandpit Exit Toys prostornina 45 kg z 2 posodama s prostornino 16 litrov/32 kg

Opis izdelka

Peskovnik iz cedre s pokrovom Aksent, nizozemske znamke Exit Toys je kompakten peskovnik z merami 94*77 cm, zato vam na vrtu ne bo zavzemal veliko prostora. Originalen peskovnik je opremljen z 2 zelenima posodama iz kakovostne plastike, kamor lahko otroci med vročimi poletnimi dnevi natočijo vodo. Na straneh peskovnika so klopi, na katere se lahko dečki in deklice ob gradnji gradov, tunelov in oblikovanjem mokrega peska udobno usedejo. Posodice z vodo lahko po vsaki igri vzamejo ven in jih očistijo. Leseni pokrov peskovnika bo zagotovil, da v pesek in vodo ne bo zašla umazanija, z njim lahko peskovnik prekrijete tudi čez noč.

Skupna višina peskovnika znaša 20 cm, njegova teža pa je 13 kg. Prostornina peskovnika znaša 45 kg, v zelene posode lahko vlijete približno 16 litrov vode (32 kg). Leseni peskovniki Exit Toys so proizvedeni iz prvorazredne cedrovine s certifikatom FSC 100%, ki je pridobljen s sečnjo v skladu s strogimi standardi gozdnega gospodarjenja. Cedrovina se ne cepi, ponaša se z visoko odpornostjo proti dežju in slabim vremenskim pogojem in zato odlično kljubuje tudi gnitju. Peskovnika vam pred uporabo ni treba obdelovati, dovolj je le, da ga sestavite, otroci pa se lahko s svojimi bratci, sestricami in prijatelji z njim nemudoma igrajo, ob tem pa razvijajo svojo fino motoriko, domišljijo in predstavnost.

Nizozemska znamka Exit Toys že leta in leta prinaša otrokom in odraslim prvorazredne zunanje igrače. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi te najstrožje standarde kakovosti in kriterije Evropske unije in imajo certifikate TÜV, CE, EN71, FSC. Leseni peskovniki iz cedre se ponašajo z originalnim nizozemskim videzom in otrokom omogočajo preživljati čas na svežem zraku, se ustvarjalno razvijati in ustvarjati pozitiven odnos do narave. Zahvaljujoč kakovostnemu naravnemu materialu bodo vaši družini služili še leta in leta.


Blaga iz higienskih razlogov ni mogoče vrniti, v primeru da je bilo že odstranjeno iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano na Nizozemskem
Velikost94*20*77 cm
Skupna višina20 cm
Teža13 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.