Peskovnik iz cedre miza za vodo in pesek Aksent sand&water table Exit Toys piknik z 2 klopema in pokrovom

Opis izdelka

Peskovnik iz cedre miza za vodo in pesek Aksent, nizozemske znamke Exit Toys bo razveselil vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Brezčasna miza s prostornino 32 kg/16 litrov je opremljena z robustnimi in trpežnimi nogami in omogoča dostop z vseh strani, zato se bo lahko z njo igralo tudi več otrok hkrati. V notranjosti mizice se nahajata 2 snemljivi posodi iz prvorazredne plastike, ki ju lahko otroci napolnijo z vodo in peskom in se podajo v svet domišljije in ustvarjalnosti.

Večfunkcijski peskovnik lahko prekrijete s pokrovom in ga uporabljate kot piknik mizico, ob tem pa bosta prav prišli tudi 2 priročni klopi z nosilnostjo 45 kg, tako da bodo otroci lahko ob mizici pomalicali, risali risbice in sestavljali kocke. Mere mizice znašajo 120*50*94 cm, skupna višina znaša 50 cm, teža pa 15 kg. Posodi za pesek in vodo lahko snamete ven in očistite, otroci pa jih lahko uporabljajo tudi kot prostor za odlaganje igrač. Kakovostni peskovnik bo vaši družini služil leta in leta.

Leseni peskovniki Exit Toys so proizvedeni iz prvorazredne cedrovine s certifikatom FSC 100%, ki je pridobljen s sečnjo v skladu s strogimi standardi gozdnega gospodarjenja. Cedrovina se ne cepi, ponaša se z visoko odpornostjo proti dežju in slabim vremenskim pogojem in zato odlično kljubuje tudi gnitju. Peskovnika vam pred uporabo ni treba obdelovati, dovolj je le, da jo sestavite, otroci pa se lahko s svojimi bratci, sestricami in prijatelji takoj igrajo v njej.

Nizozemska znamka Exit Toys že leta in leta prinaša otrokom in odraslim prvorazredne zunanje igrače. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi te najstrožje standarde kakovosti in kriterije Evropske unije in imajo certifikate TÜV, CE, EN71, FSC. Leseni peskovniki se ponašajo z originalnim nizozemskim videzom in otrokom omogočajo preživljati čas na svežem zraku, se ustvarjalno razvijati in ustvarjati pozitiven odnos do narave. Zahvaljujoč kakovostnemu naravnemu materialu bodo vaši družini služili še leta in leta.


Blaga iz higienskih razlogov ni mogoče vrniti, v primeru da je bilo že odstranjeno iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano na Nizozemskem
Velikost120*50*94 cm
Teža15 kg
Nosilnost45 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.