Peskovnik iz cedre miza za vodo in pesek Aksent sand&water table Exit Toys piknik s senčnikom klopjo pokrovom in dodatki

Opis izdelka

Peskovnik iz cedre miza za vodo in pesek Aksent, nizozemske znamke Exit Toys predstavlja odlično izbiro za vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Mizica s prostornino 32 kg/16 litrov je opremljena z robustnimi in trpežnimi nogami in omogoča dostop z vseh strani, zato se bo lahko z njo igralo tudi več otrok hkrati. V notranjosti mizice se nahajata 2 snemljivi posodi, ki ju lahko otroci napolnijo z vodo in peskom in se potopijo v svet domišljije in ustvarjalnosti. Proizvedeni sta iz prvorazredne plastike, ki ju lahko otroci napolnijo z vodo in peskom in se ob modeliranju mokre gline, gradnje tunela ali gradov iz peska potopijo v svet domišljije in ustvarjalnosti. Ob tem pa imajo na voljo tudi set vrtnega orodja – dve različni lopatki in grabljice.

Priročen senčnik je nameščen na sredini mize in bo otroke zaščitil pred močnimi sončnimi žarki. Večfunkcijski peskovnik lahko prekrijete s pokrovom in ga uporabljate kot piknik mizico, ob tem pa bo prav prišla tudi priročna klop za sedenje, tako da bodo otroci lahko ob mizici pomalicali, risali risbice in sestavljali kocke. Miza je primerna za vrtove in dvorišča, zahvaljujoč kompaktnim dimenzijam pa je primerna tudi za terase. Mere mizice znašajo 94*50*94 cm, skupna višina znaša 50 cm, teža pa 13 kg. Nosilnost klopi je 45 kg. Posodi za pesek in vodo lahko snamete ven in očistite, otrokom pa bosta služili tudi kot prostor za odlaganje igrač.

Leseni peskovniki Exit Toys so proizvedeni iz prvorazredne cedrovine s certifikatom FSC 100%, ki je pridobljen s sečnjo v skladu s strogimi standardi gozdnega gospodarjenja. Cedrovina se ne cepi, ponaša se z visoko odpornostjo proti dežju in slabim vremenskim pogojem in zato odlično kljubuje tudi gnitju. Peskovnika vam pred uporabo ni treba obdelovati, dovolj je le, da jo sestavite, otroci pa se lahko s svojimi bratci, sestricami in prijatelji takoj igrajo v njej.

Nizozemska znamka Exit Toys že leta in leta prinaša otrokom in odraslim prvorazredne zunanje igrače. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi te najstrožje standarde kakovosti in kriterije Evropske unije in imajo certifikate TÜV, CE, EN71, FSC. Leseni peskovniki se ponašajo z originalnim nizozemskim videzom in otrokom omogočajo preživljati čas na svežem zraku, se ustvarjalno razvijati in ustvarjati pozitiven odnos do narave. Zahvaljujoč kakovostnemu naravnemu materialu bodo vaši družini služili še leta in leta.


Blaga iz higienskih razlogov ni mogoče vrniti, v primeru da je bilo že odstranjeno iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano na Nizozemskem
Velikost94*50*94 cm
Teža13 kg
Nosilnost45 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.