Peskovnik iz cedre miza za vodo in pesek Aksent sand&water table Deluxe Exit Toys velik s pokrovom senčnikom in vrtnim orodjem

Opis izdelka

Peskovnik iz cedre miza za vodo in pesek Aksent Deluxe, nizozemske znamke Exit Toys bo razveselil vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Brezčasna miza s prostornino 32 kg/16 litrov je opremljena z robustnimi in trpežnimi nogami in omogoča dostop z vseh strani, zato se bo lahko z njo igralo tudi več otrok hkrati. V notranjosti mizice se nahajata 2 snemljivi posodi iz prvorazredne plastike, ki jih lahko otroci napolnijo z vodo in peskom in se ob modeliranju mokre gline, gradnje tunela ali gradov iz peska potopijo v svet domišljije in ustvarjalnosti. Ob tem pa imajo na voljo tudi set vrtnega orodja – dve različni lopatki in grabljice. 

Zahvaljujoč kompaktnim dimenzijam mizica ne zavzema veliko prostora, lepo se bo podala na vsak vrt ali dvorišče. Priročen senčnik je nameščen na sredini mize in bo otroke zaščitil pred močnimi sončnimi žarki. Večfunkcijski peskovnik lahko prekrijete in ga uporabite kot običajno mizo, na kateri lahko otroci rišejo risbice, sestavljajo kocke ali pa se igrajo z avtomobilčki. Mere otroške mizice znašajo 69*50*94 cm, kjer je skupna višina 50 cm, tehta pa 10 kg.

Leseni peskovniki Exit Toys so proizvedeni iz prvorazredne cedrovine s certifikatom FSC 100%, ki je pridobljen s sečnjo v skladu s strogimi standardi gozdnega gospodarjenja. Cedrovina se ne cepi, ponaša se z visoko odpornostjo proti dežju in slabim vremenskim pogojem in zato odlično kljubuje tudi gnitju. Peskovnika vam pred uporabo ni treba obdelovati, dovolj je le, da ga sestavite, otroci pa se lahko s svojimi bratci, sestricami in prijatelji z njim nemudoma igrajo, ob tem pa razvijajo svojo fino motoriko, domišljijo in predstavnost.

Nizozemska znamka Exit Toys že leta in leta prinaša otrokom in odraslim prvorazredne zunanje igrače. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi te najstrožje standarde kakovosti in kriterije Evropske unije in imajo certifikate TÜV, CE, EN71, FSC. Leseni peskovniki se ponašajo z originalnim nizozemskim videzom in otrokom omogočajo preživljati čas na svežem zraku, se ustvarjalno razvijati in ustvarjati pozitiven odnos do narave. Zahvaljujoč kakovostnemu naravnemu materialu bodo vaši družini služili še leta in leta.


Blaga iz higienskih razlogov ni mogoče vrniti, v primeru da je bilo že odstranjeno iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano na Nizozemskem
Velikost69*50*94 cm
Teža10 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.