Peppa Pig porcelanasti čajni set Smoby 12-delni set

Opis izdelka

Porcelanasti čajni set, francoskega proizvajalca Smoby, je izjemna igrača za vse otroke od 3. leta starosti, ki radi pripravljajo čajanke za svoje sorojence, prijatelje in starše. Razveselile se ga bodo predvsem deklice, ki se bodo igrale gostiteljice in svoje najbližnje povabili na pravi čaj ob petih. Čajni set z zabavnim motivom znane prašičke Pujse Pepe in njene družine bo s svojim modernim in hkrati elegantnim dizajnom navdušil vse otroke. Brezčasni bel porcelanasti set ima debelejše stene in je resnično kakovosten in trpežen, zahvaljujoč čemur lahko otroci brez skrbi uživajo v igri.

Otroški porcelanasti čajni set sestavlja 12 dodatkov, s katerimi bo vaša deklica pričarala resnično čudovito čajanko. Otroški set iz porcelana Peppa Pig bo našel svojo uporabo tudi pri otroških praznovanjih. Porcelanasti set je zasnovan v beli barvi z barvnimi sličicami prašičkov, ki so ponazorjeni na krožničkih. Set iz porcelana je sestavljen iz 4 krožničkov, 4 čajnih skodelic z ušeskom, čudovitega čajnika z napisom Peppa Pig ter male posodice za sladkor.

Porcelanasti čajni set je videti zelo elegantno in je tudi idealen dodatek za vse otroške kuhinjice. Deklice se bodo ob igri s čajnim setom počutile kot prave gostiteljice. Naučile se bodo, kako se pravilno pogrinja mizo, servira čaj in postreže goste. Z otroškim čajnim setom lahko vaši malčki doživijo ogromno zabave in odprejo svojo lastno malo čajnico. Smoby je ugleden francoski proizvajalec kakovostnih igrač za otroke. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove in izpolnjujejo tudi te najvišje varnostne kriterije, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače znamke Smoby spodbujajo razvoj otroške domišljije in predstavnosti, zato bodo pritegnile vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Dimenzije paketa25*5*21 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,56 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.