Pekarna s kolački Baguette&Croissant Bakery Smoby z elektronsko blagajno uro in 26 dodatkov

Opis izdelka

Otroška pekarna Baquette&Croissant francoskega proizvajalca Smoby je brezčasna igrača v prijetnih odtenkih rožnate in rumene, ki je primerna za dečke in deklice od 3. leta starosti. Pekarna za otroke je replika prave pekarne in ponuja mnogo možnosti za igro. Vgrajena elektronska blagajna z odpirajočim predalom s kovanci bo zabavala male peke, kupci pa lahko plačajo tudi s plačilno kartico. Spretni prodajalci bodo zahvaljujoč kalkulatorju z ekranom lahko natančno izračunali, kakšen znesek morajo prejeti. Celoten nakup lahko kupec preveri na nakupni kartici, ki služi kot račun, ki pride iz plačilnega terminala, ko plačate za nakup. Trgovinica s pekarskimi izdelki je opremljena tudi z odličnim mikrofonom.

Pekarna je opremljena tudi s priročno uro, ki je nameščena na zgornjem delu, poleg nje pa je napis odprto ali zaprto (v angleščini in francoščini), ki ga malček menjuje glede na odpirali čas. Trgovinica ponuja otrokom skupaj kar 26 odličnih dodatkov, med katerimi se nahajajo različni kruhki, kolački, mufini in rogljički. Vse izdelke lahko mali prodajalec vstavi in postavi na poličke, na katerih so tudi njihove cene. Del trgovinice so tudi napisi in navedeni odpiralni čas. Elektronska pekarna deluje na baterijo: 1 x LR54, ki je del kompleta.

Pekarna s kolački za otroke je zabavna realistična igrača, ki h krati prispeva tudi k razvoju otrok. Z igranjem z manjšimi dodatki se razvija njihova fina motorika in gibalne spretnosti. To je idealna igrača za otroke, ki si radi izmišljajo različne zgodbe in se igrajo odrasle. Pestre barve bodo zagotovile, da bo komplet odličen dodatek za vsako otroško sobo. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Z uporabo predmetov, ki jih odrasli uporabljajo vsak dan, se otroci približujejo svetu odraslih. 

Smoby je vrhunski francoski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalni dizajn in edinstvene izdelke, ki izstopajo na evropskem trgu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost49*39*90 cm
Skupna višina90 cm
Dimenzije paketa50*18*66 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,7 kg
OpombaBattery: 1 x LR54/AG10 1.5V included
Barvabež
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna