Kocke PlayBIG Bloxx Backerei BIG Hello Kitty v pekarni s prijateljico 82 delov in 2 figurici od 18 mes

Opis izdelka

Kocke PlayBIG Bloxx Backerei  predstavljajo izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 18. meseca starosti dalje. Prikupne otroške kocke so živih rožnatih barv in imajo motiv priljubljene mucke Hello Kitty, ki bodo takoj prevzele vsako malo deklico, ki se rada igra s kockami. Set 82 kock vsebuje mucko Hello Kitty z njeno prijateljico in okrašeno pekarno z dodatki, ki bodo otrokom priskrbeli ure in ure zabave. Posamezne kocke se ena drugi lepo podajo, zato lahko kocke sestavite na različne načine. Najboljša prednost kock PlayBIG Bloxx je v tem, da so kompatibilne s kockami LEGO. Vaši najmlajši lahko tako združijo svoje LEGO kocke s kockami BIG in postavijo še večje in boljše hiške, stolpe in druge stavbe.

Otroške kocke LEGO in BIG niso le zabavna in vesela igrača, ampak imajo tudi ogromen doprinos k razvoju otroka. Ko otrok načrtuje, izmišlja, postavlja in podira hišice vseh vrst in se igra s figuricami pri tem razvija svojo fantazijo, domišljijo in ustvarjalnost. Ko razmišlja, kako bi skupaj sestavil posamezne kocke, razvija tudi logično mišljenje. S pomočjo otroških kock se razvijajo tudi gibalne spretnosti in fina motorika, otroci z njihovo pomočjo spoznavajo barve in oblike ter se učijo o novih rečeh. Kupite te odlične, raznobarvne in pravljične kocke tudi svojim najmlajšim, da bi ustvarjali, si izmišljali zgodbe ter se zabavali, hkrati pa maksimalno razvijali svojo ustvarjalnost.

BIG je priznani nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Starši tej znamki zaupajo in jo hvalijo predvsem zaradi izkazane varnosti, najnaprednejše tehnike izdelave in uporabe neškodljivih materialov, ki se lahko reciklirajo. Tobogan je zaščiten z anti UV filtrom, zahvaljujoč kateremu bo ohranil žive barve tudi po več letih uporabe.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Velikost35*27*23 cm
Dimenzije paketa10*39*29 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,9 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.