Pas z orodjem Stanley Smoby 44 cm dolžina s 14 dodatki

Opis izdelka

Imate doma spretnega mojstra, ki si želi pas z delovnim orodjem? Pas z orodjem, francoskega proizvajalca Smoby je brezčasen pas za vse male domače mojstre od 3. leta starosti dalje. Dolžina pasu z napisom Stanely se lahko prilagodi otrokovim potrebam, vanj bodo lahko shranili kar 14 kosov orodja in dodatkov. V setu bodo našli pilo, izvijač, kladivo, francoski ključ, vijake, konstrukcijske dele, matice in merilni trak. Del dizajnerskega rumeno-črnega pasu je tudi priročen žep. S tem otroškim pasom se bo vsak malček počutil kot pravi mehanik, ki se bo lahko spopadel s katero koli tehnično težavo.

Otroški pas z delovnim orodjem pri otrocih razvija predvsem prostorsko zaznavnost, z njim se bodo učili logično razmišljati. Otroci se bodo prav tako naučili redoljubja, hitro bodo ugotovili, da ima vsak pripomoček svoj prostor, kamor jih morajo po igri pospraviti nazaj. Pas je proizveden iz kakovostnega traku, ki se lahko nastavi in omogoča lahko in udobno prenašanje orodja tudi dlje časa. Zahvaljujoč zapenjanju na klipsno delovni pas z orodjem ne bo kar tako zdrsel z otrokovega pasu. Vsi dodatki so proizvedeni iz prvovrstne plastike, ki je varna za igro mojstrov, ki radi pomagajo svojim staršem pri domačih popravilih. Mere pasu znašajo 44*6*10 cm.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom moderne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost in brezčasni dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost44*6*10 cm
Dimenzije paketa35*4*26 cm
Skupna dolžina44 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,4 kg
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.