Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Neo Mineral Grey siv

Opis izdelka

Parni kuhalnik in sekljalnik Babycook® Neo Mineral Grey še zdaleč ni običajen parni kuhalnik, ampak je veliko več. Predstavlja novo generacijo parnih kuhalnikov s posodami iz nerjavečega jekla, v katerih otrokom pripravite hranljive in zdrave kaše, ki si jih lahko le zamislite. V tem parnem kuhalniku in mešalniku Babycook® Neo se združujeta prvorazredna francoska kakovost in atraktiven dizajn, zahvaljujoč čemur bo ta kuhinjski robot 4v1 v trenutku postal stilski dodatek vsake kuhinje. Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Neo v čudoviti sivo beli barvi je še veliko več, kot le čudovitega videza.

Kašice, pripravljene v kuhalniku Beaba Babycook® Neo, so primerne za hranjenje otrok že od njihovih prvih mesecev po rojstvu. Uporaba parnega kuhalnika in sekljalnika Beaba je izredno preprosta in hitra, s čimer boste prihranili veliko časa, ki ga boste tako lahko namenili svojim otrokom. Jedi so v kuhalniku Beaba Babycook® Neo pripravljene v sopari in tako ne izgubijo svojih vitaminov in hranil za pravilen razvoj in rast vašega otroka. Za popolno pripravo jedi ne bodo poskrbela le prvovrstna rezila iz nerjavečega jekla, ampak tudi posoda iz visokokakovostnega stekla.

Preprosta priprava

Babycook® Neo Beaba bo prihranil ogromno časa pri pripravi sveže hrane. Ta gospodinjski robot 4v1 lahko v le nekaj minutah hrano skuha in seseklja, odtaja in tudi pogreje. Celotna priprava in samo kuhanje v sopari ter sekljanje s tem revolucijskim pripomočkom nove generacije vam ne bo vzela več kot 15 minut. V posodo za paro vstavite sadje in zelenjavo in v kuhalnik nalijte vodo. Potem pritisnite na gumb za soparjenje, počakate nekaj minut, odlijete prekomerno vodo in skuhano hrano s pritiskom na en gumb na hitro sesekljate.

Zahvaljujoč veliki prostornini posode lahko na enkrat pripravite več porcij za svoje otroke, ki jih nato v posodicah shranite v hladilnik ali zamrzovalnik. Celotni paket parnega kuhalnika Beaba vsebuje posodo s kapaciteto 1250 ml, ne manjkajo pa niti rezila iz nerjavečega jekla, posoda iz visokokakovostnega stekla in manjši nožek za pripravo. Parni kuhalnik in mešalnik Beaba Babycook® Neo je povsem preprost za čiščenje in hitro pripravljen za naslednjo uporabo. Brez težav ga bodo uporabljali tudi očki in stari starši.

Prestižna znamka Beaba prihaja iz Francije in že od leta 1989 v gospodinjstva z majhnimi otroki prinaša revolucionarne pripomočke, od kuhalnikov pa vse do sončnih očal za otroke. Oblikovalci znamke Beaba še posebno skrbijo za to, da so njihovi izdelki najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so inovativni in hkrati preprosti za uporabo. Francoski proizvajalec Beaba je že na začetku svojega delovanja prejel številne nagrade strokovne ocenjevalne komisije, in prav tako od zadovoljnih staršev, zato bo enako zadovoljstvo priskrbel tudi vam in vašim otrokom.

Lastnosti

  • parni kuhalnik in sekljalnik nove generacije
  • hitra in preprosta priprava jedi
  • hrano skuha, pogreje, seseklja in odtaja
  • primerno pripravo kaš za najmlajše otroke
  • visokokakovostno nerjaveče jeklo in steklo
  • atraktivni in moderni francoski dizajn
  • prvorazredna francoska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
Velikost27*22*22 cm
Dimenzije paketa29*24*24 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,7 kg
Prostornina L1250 ml
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.