Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Express Baltic Blue moder

Opis izdelka

Predstavljamo vam parni kuhalnik Babycook® Express – najhitrejši kuhalnik otroške hrane, v katerem so združeni inovacije, preprostost in hitrost. Ta revolucionarni parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Express Baltic Blue še zdaleč ni običajen parni kuhalnik, ampak je veliko več. Nova generacija parnih kuhalnikov Babycook® Express predstavlja popolne kuhinjske pripomočke za skrbne starše, s katerim bodo skuhali okusne in hranljive kaše za svoje otroke v največ 20 minutah. V tem parnem kuhalniku in mešalniku Babycook® Express se združujeta prvorazredna francoska kakovost in atraktiven dizajn, zahvaljujoč čemur bo ta kuhinjski robot 4v1 v trenutku postal stilski dodatek vsake kuhinje.

Parni kuhalnik in mešalnik Beaba Babycook® Express v čudoviti modri barvi je še veliko več, kot le čudovitega videza. Kašice, pripravljene v kuhalniku Beaba Babycook® Express, so primerne za hranjenje otrok že od njihovih prvih mesecev po rojstvu. Uporaba parnega kuhalnika in sekljalnika Beaba je izredno preprosta in hitra, s čimer boste prihranili veliko časa, ki ga boste tako lahko namenili svojim otrokom. Zahvaljujoč zmožnosti priprave hrane v sopari bo vsaka porcija hrane pripravljena v parnem kuhalniku Babycook® Express ohranila še več pomembnih vitaminov in mineralov, zelenjava in sadje pa ne bosta izgubila svojih barv. Za popolno pripravo jedi ne bodo poskrbela le prvorazredna rezila iz nerjavečega jekla, ampak tudi posoda iz visokokakovostnega materiala in 2 načina kuhanja.

Še hitrejša priprava

Beaba Babycook® Express bo prihranil ogromno časa pri pripravi sveže hrane. Ta ikonični gospodinjski robot 4v1 lahko v le nekaj minutah hrano skuha in seseklja, odtaja in tudi pogreje. Od drugih parnih kuhalnikov znamke Beaba se soparnik in sekljalnik Babycook® Express razlikuje po tem, da staršem ponuja dva načina kuhanja – Express in Eco. Z Express načinom skuhate polnovredno jed v 15 minutah, zahvaljujoč vgrajeni patentirani mešalni lopatki, ki hrano med kuhanjem meša neposredno v posodi. Način Eco pripravi hrano v približno 20 minutah in varčuje z energijo, saj se lopatka v času tega režima ne vrti. Ta ekološki način je idealen za kuhanje več porcij hrane in žitaric, s čimer prihranite za 30 % več vode in električne energije in proizvedete za 23 % manj emisij ogljikovega dioksida kot pri kuhanju v parnem kuhalniku Babycook® Solo.

Celotna priprava in samo kuhanje v sopari ter sekljanje s tem revolucijskim pripomočkom nove generacije vam ne bo vzela več kot 20 minut. V posodo za paro vstavite sadje in zelenjavo in v kuhalnik nalijte vodo. Potem pritisnite na gumb za soparjenje, počakate nekaj minut, odlijete prekomerno vodo in skuhano hrano s pritiskom na gumb na hitro sesekljate. Zahvaljujoč veliki prostornini posode lahko na enkrat pripravite več porcij za svojega otroka, ki jih nato v posodicah shranite v hladilnik ali zamrzovalnik. Celotni paket parnega kuhalnika Beaba vsebuje posodo s kapaciteto 1250 ml, manjši posodi s kapacitetama 1000 ml (Eco način) in 980 ml (Express način). Samoumevna pa sta dvojno zakrivljeno rezilo za različno gostoto hrane, ki prilagodi teksturo hrane otrokovi starosti in patentiran način kuhanja v sopari z mešalno lopatico za enakomerno in hitro kuho. Parni kuhalnik in mešalnik Beaba Babycook® Express je povsem preprost za čiščenje in hitro pripravljen za naslednjo uporabo. Brez težav ga bodo uporabljali tudi očki in stari starši.

Prestižna francoska znamka Beaba že od leta 1989 v gospodinjstva z majhnimi otroki prinaša revolucionarne pripomočke, od kuhalnikov in stolčkov za hranjenje pa vse do sončnih očal za otroke. Oblikovalci znamke Beaba še posebno skrbijo za to, da so njihovi izdelki najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so inovativni in hkrati preprosti za uporabo. Francoski proizvajalec Beaba je že od samega začetka dobitnik številnih nagrad strokovnih ocenjevalnih komisij, in prav tako od zadovoljnih staršev, zato bo enako zadovoljstvo priskrbel tudi vam.

Lastnosti

  • ekspresni parni kuhalnik in sekljalnik nove generacije
  • za pripravo kaše in jedi za otroke
  • 2 posodi s kapacitetama 1000 ml in 980 ml
  • Express in Eco način kuhanja
  • hrano skuha, pogreje, seseklja in odtaja
  • nizka poraba vode, energije in ogljikovega dioksida
  • visokokakovostno nerjaveče jeklo
  • atraktivni in moderni francoski dizajn
  • prvorazredna francoska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Prostornina L1250 ml
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.