Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Neo Eucalyptus zeleno-srebrn od 0 mes

Opis izdelka

Spoznajte novo generacijo parnih kuhalnikov Beaba Babycook® Neo! Ta revolucionarni parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Neo Eucalyptus ni niti zdaleč običajen parni kuhalnik, ampak je nekaj več. Predstavlja novo generacijo parnih kuhalnikov, ki zmanjšajo uporabo vode in energije kar do 50 % in izpusti vse do 48 % manj ogljikovega dioksida. V tem parnem kuhalniku in mešalniku Babycook® Neo se združujeta prvorazredna francoska kakovost in atraktiven dizajn, zahvaljujoč čemur bo ta kuhinjski robot 4v1 v trenutku postal stilski dodatek vsake kuhinje.

Parni kuhalnik in mešalnik Beaba Babycook® Neo v barvi evkaliptusa zna tudi mnogo več, kot le dobro izgledati. Kašice, pripravljene v kuhalniku Beaba Babycook® Neo so primerne za hranjenje otrok že od njihovih prvih mesecev po rojstvu. Uporaba parnega kuhalnika in mešalnika Beaba je izredno preprosta in hitra, s čimer boste prihranili veliko časa, ki ga boste tako lahko namenili svojim otrokom. Zahvaljujoč zmožnosti priprave hrane v sopari bo vsaka porcija hrane ohranila pomembne vitamine in minerale, zelenjava in sadje pa ne bosta izgubila svojih barv. Za popolno pripravo jedi ne bodo poskrbela le prvorazredna rezila iz nerjavečega jekla, ampak tudi posoda iz visokokakovostnega stekla.

Preprosta priprava

Beaba Babycook® Neo vam bo prihranil ogromno časa pri pripravi sveže hrane. Ta ikonični gospodinjski robot 4v1 lahko v le nekaj minutah hrano skuha in tudi seseklja, odtaja in tudi segreje. Celotna priprava in samo kuhanje v pari ter miksanje s tem revolucijskim pripomočkom nove generacije vam ne bo vzelo več kot 15 minut. V posodo za paro vstavite sadje in zelenjavo in v kuhalnik nalijte vodo. Potem naj mamica ali pa očka pritisne na gumb za paro, počaka nekaj minut, odlije prekomerno vodo in skuhano hrano s pritiskom na gumb na hitro seseklja. Zahvaljujoč veliki prostornini posode lahko na enkrat pripravite več porcij za svojega otroka, ki jih boste v posodicah shranili v hladilnik ali zamrzovalnik. Celotni paket parnega kuhalnika Beaba vsebuje posodo s prostornino 1250 ml, ne manjkajo pa niti rezila iz nerjavečega jekla, posoda iz visokokakovostnega stekla. Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Neo je povsem preprost za čiščenje in hitro pripravljen za naslednjo uporabo. Brez težav bodo z njim delali tudi očki in stari starši.

O znamki Beaba

Prestižna francoska znamka Beaba že od leta 1989 v gospodinjstva z majhnimi otroki prinaša revolucionarne pripomočke, od kuhalnikov, stolčkov za hranjenje pa vse do sončnih očal za otroke. Oblikovalci znamke Beaba še posebno skrbijo za to, da bi bili njihovi izdelki najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so inovativni in hkrati preprosti za uporabo. Francoski proizvajalec Beaba je že na začetku svojega delovanja prejel mnogo nagrad strokovne ocenjevalne komisije, in prav tako od zadovoljnih staršev, zato bo enak občutek priskrbel tudi vam.

Lastnosti

  • parni kuhalnik in sekljalnik nove generacije
  • za pripravo kaše za otroke od 0. meseca
  • posoda s prostornino 1250 ml
  • hrano skuha, segreje, seseklja in odtaja
  • nizka uporaba vode in energije
  • visokokakovostno nerjaveče jeklo in steklo
  • atraktivni in moderni francoski dizajn
  • prvorazredna francoska kakovost
Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost27*22*22 cm
Dimenzije paketa29*24*24 cm
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,7 kg
Prostornina L1250 ml
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.