Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook Smart® Grey Green zeleno-črn

Opis izdelka

Prihaja revolucija v kuhanju za otroke in imenuje se Babycook Smart®! Inteligentni parni kuhalnik in sekljalnik v enem znamke Beaba bo staršem majhnih otrok vsak dan olajšal pripravo prve goste hrane. Ta revolucionarni parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook Smart® Grey Green ni niti zdaleč običajni parni kuhalnik, ampak je veliko več. Ta specialist za kulinariko popolnoma pozna otrokove potrebe in zahvaljujoč mobilni aplikaciji Beaba & Me lahko vašemu otroku sestavite jedilnik po meri. V parnem kuhalniku in sekljalniku Babycook Smart® se združujeta prvorazredna francoska kakovost in atraktiven dizajn, zahvaljujoč čemur bo ta kuhinjski robot hkrati tudi stilski dodatek vsake kuhinje.

Parni kuhalnik in mešalnik Beaba Babycook Smart® v moderni črno zeleni barvni kombinaciji je veliko več kot le lepega videza. Kašice, pripravljene v kuhalniku Beaba Babycook Smart®, so primerne za hranjenje otrok že od njihovih prvih mesecev po rojstvu. Uporaba parnega kuhalnika in mešalnika Beaba je izredno preprosta in hitra, s čimer boste prihranili veliko časa, ki ga boste tako lahko namenili svojim otrokom. Zahvaljujoč zmožnosti priprave hrane v sopari bo vsaka porcija hrane ohranila pomembne vitamine in minerale, zelenjava in sadje pa ne bosta izgubila svojih barv.

Revolucija v pripravi prvih kaš

Med kuhanjem za naše najmlajše se vam v kuhinji ni več treba spopadati z velikim številom loncev. Njihovo nalogo bo zdaj prevzel edinstveni pomočnik za vse starše, to pa je soparnik Babycook Smart® znamke Beaba. Zaslon na dotik olajša pripravo po receptih iz aplikacije in vas v nekaj minutah popelje po celotnem postopku kuhanja, na koncu pa bodo vaši najmlajši lahko uživali v domačih jedeh, pripravljenih v sopari. Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba z Wi-Fi povezavo bo poskrbel za uravnoteženo prehrano vašega otroka, saj lahko aplikacija Beaba & Me prilagodi jedilnik vseh otrok, ne glede na starost, prehranske potrebe, zdravniško predpisane diete in tudi alergije. Vgrajena inteligenca v parnem kuhalniku zagotavlja optimalno pripravo vsake hrane, zahvaljujoč tudi vgrajeni tehtnici. Parni kuhalnik Babycook Smart® prilagodi tudi dolžino kuhanja in hitrost sekljanja uporabljenih sestavin in poskrbi za to, da sestavine med kuhanjem ne izgubijo svojih vitaminov in mineralov.

Beaba Babycook Smart® ohranja potrebne hranljive snovi in hkrati varčuje tudi z vašim časom. Ta ikonični gospodinjski robot 4v1 lahko v le nekaj minutah hrano skuha in seseklja, odtaja in tudi segreje. Celotna priprava in samo kuhanje v pari ter sekljanje s tem revolucijskim pripomočkom nove generacije ne bo trajalo dlje kot kuhanje na štedilniku. V posodo za paro vstavite sadje in zelenjavo in v kuhalnik nalijte vodo. Potem pritisnite na gumb za soparjenje, počakate nekaj minut, odlijete prekomerno vodo in skuhano hrano s pritiskom na gumb na hitro sesekljate. Zahvaljujoč veliki prostornini posode lahko na enkrat pripravite več porcij za svojega otroka, ki jih nato v posodicah shranite v hladilnik ali zamrzovalnik. Celotni paket parnega kuhalnika Beaba vsebuje stekleno posodo s prostornino 1250 ml in nerjavečo posodo s košarico za soparjenje s prostornino 1000 ml, ne manjkajo pa niti noži iz nerjavečega jekla z diamantnim rezilom. Parni kuhalnik in mešalnik Beaba Babycook Smart® je tako inteligenten, da vsebuje tudi funkcijo samodejnega čiščenja.

Prestižna francoska znamka Beaba že od leta 1989 v gospodinjstva z majhnimi otroki prinaša revolucionarne pripomočke, od kuhalnikov in stolčkov za hranjenje pa vse do sončnih očal za otroke. Oblikovalci znamke Beaba še posebno skrbijo za to, da so njihovi izdelki najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so inovativni in hkrati preprosti za uporabo. Francoski proizvajalec Beaba je že od samega začetka dobitnik številnih nagrad strokovnih ocenjevalnih komisij, in prav tako od zadovoljnih staršev, zato bo enak občutek priskrbel tudi vam.

Lastnosti

  • parni kuhalnik in sekljalnik Babycook Smart®
  • z Wi-Fi povezavo
  • združljiv z aplikacijo Beaba & Me
  • za pripravo kaše za otroke od 4. meseca
  • vgrajena tehtnica
  • steklena posoda s prostornino 1250 ml
  • nerjaveča posoda s prostornino 1000 ml
  • hrano skuha, segreje, seseklja in odtaja
  • nizka poraba vode in energije
  • visokokakovostno nerjaveče jeklo in steklo
  • atraktivni in moderni francoski dizajn
  • prvorazredna francoska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Starost4months
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost28,5*22,5*23,5 cm
Dimenzije paketa35,5*29,5*31 cm
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,5 kg
Prostornina L1250 ml
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.