Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Duo Plus Dark Grey dvojni

Opis izdelka

Dvojni parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Duo Plus v elegantni temno sivi barvi je revolucionarni pripomoček za gospodinjstva z majhnimi otroki. Parni kuhalnik in sekljalnik v enem vam zahvaljujoč dvema posodama omogoča hitro in preprosto pripravo glavne jedi in priloge ali pa večje količine kaše. Uporaba dvojnega parnega kuhalnika in mešalnika Beaba je izredno preprosta in hitra, s čimer boste prihranili veliko časa in tudi energije. Parnemu kuhalniku in sekljalniku Babycook® Duo Plus bodo hvaležne predvsem družine z dvojčki ali več otroci podobne starosti. Dvojni parni kuhalnik in mešalnik Beaba je primeren tudi za pripravo jedi za starejše otroke, ki že imajo zobke. V eni posodi zanje pripravite prilogo, v drugi pa lahko skuhate zelenjavo ali meso. Zahvaljujoč zmožnosti priprave hrane v sopari bo vsaka porcija hrane ohranila pomembne vitamine in minerale, zelenjava in sadje pa ne bosta izgubila svojih barv.

Preprosta priprava

Ta ikonični kuhinjski robot 4v1 lahko hrano skuha v sopari, jo zmiksa, odtaja in segreje. Revolucionarni parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Duo Plus v moderni temno sivi barvi vam bo olajšal pripravo jedi za vaše otroke. Zahvaljujoč dvema posodama skupna prostornina parnega kuhalnika Beaba znaša 2200 ml, zato boste v njem lahko pripravili resnično velike porcije za svoje otroke. Celotni paket parnega kuhalnika Beaba vsebuje dve posodi, vsaka s prostornino 1100 ml, kakovostna rezila za sekljanje kaše s cikličnim delovanjem, preprosti sistem za zapiranje »easy clip«, en gumb za upravljanje s celotnim sekljalnikom, vrtljiv gumb za spreminjanje funkcij, malo kuhalnico in pokrov za filter. Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Duo Plus je preprost za čiščenje in je hitro pripravljen za ponovno uporabo. Brez težav bodo z njim delali tudi očki, starejši sorojenci, stari starši in varuške.

Prestižna francoska znamka Beaba že od leta 1989 v gospodinjstva z majhnimi otroki prinaša revolucionarne pripomočke, od kuhalnikov, stolčkov za hranjenje pa vse do sončnih očal za otroke. Oblikovalci znamke Beaba še posebno skrbijo za to, da bi bili njihovi izdelki najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so inovativni in hkrati preprosti za uporabo. Francoski proizvajalec Beaba je že na začetku svojega delovanja prejel mnogo nagrad strokovne ocenjevalne komisije, in prav tako od zadovoljnih staršev, zato bo enak občutek priskrbel tudi vam.

Lastnosti

  • preprosta in hitra priprava jedi
  • dve posodi s prostornino 2200 ml
  • primeren je za otroke od 0. meseca
  • priprava velikih porcij hkrati
  • kuhanje v sopari in hitro sekljanje
  • za pripravo kaše za najmlajše otroke
  • atraktivni in moderni francoski dizajn
  • prvorazredna francoska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost38*18*24 cm
Skupna višina24 cm
Dimenzije paketa42*20*25 cm
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,75 kg
Prostornina L1100 ml + 1100 ml
OpombaBPA free
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.