Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Solo belo-srebrn

Opis izdelka

Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Solo v dizajnu bele in srebrne barve bo v hipu postal neločljiv pomočnik v vaši kuhinji. Prav zahvaljujoč njemu, boste svojim otrokom hitro in preprosto pripravili okusne kaše in tudi zahtevnejše jedi za vaše gurmane. Prvorazredna francoska kakovost in dizajn znamke Beaba bo popolnoma dopolnil vsako moderno kuhinjo. Kašice, pripravljene v sekljalniku Beaba Babycook® Solo, so primerne za hranjenje otrok že od njihovih prvih mesecev po rojstvu. Uporaba parnega kuhalnika in sekljalnika Beaba je izredno preprosta in hitra, s čimer boste prihranili veliko časa, ki ga boste tako lahko namenili svojim otrokom. Hrana je v kuhalniku Beaba Babycook® Solo pripravljena v sopari, zato s tem ne izgubi vitaminov in snovi, ki so potrebne za pravilno rast vašega malčka. Kakovostna rezila bodo z vrtenjem popolnoma razrezala sadje in zelenjavo in gostoto kaše prilagodila otrokovi starosti in njegovim zobkom.

Preprosta priprava

Kuhinjski robot 4v1 Beaba Babycook® Solo vam bo prihranil ogromno časa pri pripravi sveže hrane. Celotna priprava in samo kuhanje v pari vam ne bo vzelo več kot 15 minut. V posodo za paro vstavite sadje in zelenjavo in v kuhalnik nalijte vodo. Za delo s kuhalnikom Beaba Babycook® Solo zadostuje le eden in edini gumb, s katerim sprožite postopek kuhanja in sekljanja. Beaba Babycook® Solo parni kuhalnik in sekljalnik bo hrano skuhal v pari, jo sesekljal, odtalil ali segrel. Zahvaljujoč veliki prostornini posode lahko na enkrat pripravite več porcij za svojega otroka, ki jih boste shranili v hladilnik ali zamrzovalnik. Celotni paket parnega kuhalnika Beaba vsebuje posodo s prostornino 1100 ml, rezila za sekljanje kaše, preprosti sistem za zapiranje »easy clip«, en gumb za obvladovanje celotnega sekljalnika, vrtljiv gumb za spreminjanje funkcij, malo kuhalnico in pokrov za filter. Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Solo je preprost za čiščenje in ga hitro lahko uporabite za naslednjo uporabo. Brez težav bodo z njim delali tudi očki, stari starši in starejši sorojenci.

O znamki Beaba

Znamka Beaba prihaja iz Francije in že od leta 1989 v gospodinjstva z majhnimi otroki prinaša revolucionarne pripomočke, od kuhalnikov pa vse do sončnih očal za otroke. Oblikovalci znamke Beaba še posebno skrbijo za to, da bi bili njihovi izdelki najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so inovativni in hkrati preprosti za uporabo. Francoski proizvajalec Beaba je že na začetku svojega delovanja prejel mnogo nagrad strokovne ocenjevalne komisije, in prav tako od zadovoljnih staršev, zato bo enak občutek priskrbel tudi vam in vašim otrokom.

Lastnosti

  • preprosta in hitra priprava jedi
  • varčno kuhanje v sopari in hitro sekljanje
  • primerno za pripravo kaše za najmlajše otroke
  • atraktivni in moderni francoski dizajn
  • prvorazredna francoska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost24*18*24 cm
Skupna višina24 cm
Dimenzije paketa28*20*25 cm
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,8 kg
Prostornina L1100 ml
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.