Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Original sivo-moder

Opis izdelka

Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Original v sivo-modri barvi ni le lepega videza, ampak bo vašim malčkom pripravil okusne kašice polne vitaminov in hranilnih snovi. Kuhinjski robot 4v1 francoskega proizvajalca Beaba predstavlja znani izdelek te znamke, s katerim lahko upravlja preprosto vsak. Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Original bo hrano skuhal v pari, jo zmiksal, odtajal in segrel. To je vsestranski pripomoček za vsako gospodinjstvo, ki vam bo prihranil ogromno časa. En kuhinjski robot Beaba bo nadomestil vse lonce, sklede in sekljalnike, ki ste jih uporabljali do sedaj. Prostornina 800 vam bo omogočila pripravo več porcij, ki jih boste lahko shranili v hladilniku ali zamrzovalniku, potem pa jih preprosto segreli.

Preprosta priprava

Beaba Babycook® Original parni kuhalnik in sekljalnik je preprosto obvladljiv in bo v 15 minutah otrokom pripravil sadno ali zelenjavno kašo ali pa naravni sok. Priprava jedi v parnem kuhalniku in sekljalniku Beaba je resnično preprosta in jo bodo obvladali tudi vsi očki in stari starši. V kuhalnik nalijte vodo in v posodo vstavite sadje in zelenjavo. Prva stopnja priprave je namenjena kuhanju v pari, nato le odlijte prekomerno vodo in obrnite gumb na način za sekljanje. Sekljalnik se bo samodejno ugasnil, ko bo hrana sesekljana, tako da vam ga ni treba stalno nadzorovati. Del kompleta kuhinjskega robota Beaba je tudi knjiga receptov, v kateri boste našli mnogo navdihujočih kombinacij jedi za vaše otroke.

O znamki Beaba

Znamka Beaba prihaja iz Francije in s svojimi izdelki razveseljuje družine z otroki že od leta 1989. Patentirani sistem Beaba staršem olajšuje nego svojih otrok in hkrati v gospodinjstva prinaša dizajnerske in kakovostne izdelke, ki izpolnjujejo tudi najvišje kriterije kakovosti. Široka izbira izdelkov znamke Beaba nagrajujejo tudi zadovoljni starši in tudi strokovne komisije. Znameniti izdelki Beaba so rezultat skupnega dela spretnih oblikovalcev, katerih edini cilj je, da zadovoljijo potrebe zahtevnih staršev.

Lastnosti

  • preprosta in hitra priprava jedi
  • varčno kuhanje v sopari in sekljanje
  • odtajanje in segrevanje hrane
  • primerno za pripravo kaše za najmlajše otroke
  • atraktivni francoski dizajn
  • prvorazredna francoska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

PorekloIzdelano v Franciji
Velikost27*14*21 cm
Skupna višina21 cm
Dimenzije paketa28*16*27 cm
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,5 kg
Prostornina L800 ml
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.