Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Duo Plus neon dvojni

Opis izdelka

Dvojni parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Duo Plus v sivi barvi je odličen pripomoček za vsako gospodinjstvo z otroki, ki vam bo prihranil veliko časa in vašim otrokom pomagal pripraviti okusne jedi. V parnem kuhalniku in sekljalniku Beaba Babycook® Duo Plus boste pripravili hkrati kar dve jedi ali pa večjo količino enake kaše. Uporaba dvojnega parnega kuhalnika in sekljalnika Beaba je izredno preprosta in hitra, s čimer boste prihranili veliko časa, ki ga boste tako lahko namenili svojim otrokom. Parnemu kuhalniku in mešalniku Babycook® Duo Plus bodo hvaležne družine z dvojčki ali več otroci podobne starosti. Dvojni parni kuhalnik in sekljalnik Beaba je primeren tudi za pripravo jedi za starejše otroke, ki že imajo zobke. V eni posodi zanje pripravite testenine ali pa pire krompir, v drugi pa lahko skuhate zelenjavo.  Hrana je v kuhalniku Beaba Babycook® Duo Plus pripravljena na sopari, zato s tem ne izgubi vitaminov in snovi, ki so potrebne za pravilno rast vašega malčka.

Preprosta priprava

Beaba Babycook® Duo Plus parni kuhalnik in sekljalnik z dvema posodama vam bo olajšal pripravo jedi za vaše otroke. Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba je kuhinjski robot 4v1, ki lahko hrano skuha v sopari, jo razreže, odtaja in segreje. Zahvaljujoč dvema posodama skupna prostornina parnega kuhalnika Beaba znaša 2200 ml, zato boste v njemu lahko pripravili resnično velike porcije za svoje otroke. Celotni paket parnega kuhalnika Beaba vsebuje posodo s prostornino 2200 ml, rezila za sekljanje kaše, preprosti sistem za zapiranje »easy clip«, en gumb za obvladovanje celotnega sekljalnika, vrtljiv gumb za spreminjanje funkcij, malo kuhalnico in pokrov za filter. Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Duo Plus je preprost za čiščenje in ga hitro lahko uporabite za naslednjo uporabo. Brez težav bodo z njim delali tudi očki, stari starši in varuške.

O znamki Beaba

Francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v gospodinjstva z malimi otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otrok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovi novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da bi novi izdelki izpolnjevali kriterije najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so kakovostni in hkrati preprosti za uporabo. Izdelki francoske znamke Beaba hvalijo starši po celem svetu, izdelki Beaba pa so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovne komisije.

Lastnosti

  • preprosta in hitra priprava jedi
  • dve posodi s prostornino 2200 ml
  • priprava velikih porcij hkrati
  • varčno kuhanje v sopari in hitro sekljanje
  • primerno za pripravo kaše za najmlajše otroke
  • atraktivni in moderni francoski dizajn
  • prvorazredna francoska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost38*18*24 cm
Skupna višina24 cm
Dimenzije paketa42*19*25 cm
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,7 kg
Prostornina L1100 ml + 1100 ml
OpombaBPA free
Barvabela
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.