Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Neo Grey White sivo-srebrn

Opis izdelka

Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Neo Grey White ni niti zdaleč običajen parni kuhalnik, ampak je nekaj več. Predstavlja novo generacijo parnih kuhalnikov s posodami iz nerjavečega jekla, v katerih boste otrokom pripravili hranljivo in zdravo kašo, ki si jo lahko le zamislite. V tem parnem kuhalniku in sekljalniku Babycook® Neo se združujeta prvorazredna francoska kakovost in atraktiven dizajn, zahvaljujoč čemur bo ta kuhinjski robot 4v1 v trenutku postal stilski dodatek vsake kuhinje. Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Neo v kombinaciji sivo srebrne barve zna tudi mnogo več, kot le dobro izgledati. Kašice, pripravljene v kuhalniku Beaba Babycook® Neo so primerne za hranjenje otrok že od njihovih prvih mesecev po rojstvu. Uporaba parnega kuhalnika in mešalnika Beaba je izredno preprosta in hitra, s čimer boste prihranili veliko časa, ki ga boste tako lahko namenili svojim otrokom. Hrana je v kuhalniku Beaba Babycook® Neo pripravljena v sopari, zato s tem ne izgubi vitaminov in snovi, ki so potrebne za pravilno rast vašega malčka. Za popolno pripravo jedi ne bodo poskrbela le visokokakovostna rezila iz nerjavečega jekla, ampak tudi posoda iz visokokakovostnega stekla.

Preprosta priprava

Beaba Babycook® Neo vam bo prihranil ogromno časa pri pripravi sveže hrane. Ta domači robot 4v1 lahko v 4 minutah hrano skuha in tudi zmiksa, odtaja in tudi segreje. Celotna priprava in samo kuhanje v pari ter sekljanje s tem revolucijskim pripomočkom nove generacije vam ne bo vzelo več kot 15 minut. V posodo za paro vstavite sadje in zelenjavo in v kuhalnik nalijte vodo. Potem naj mamica ali pa očka pritisne na gumb za paro, počaka nekaj minut, odlije prekomerno vodo in skuhano hrano s pritiskom na gumb hitro seseklja. Zahvaljujoč veliki prostornini posode lahko na enkrat pripravite več porcij za svojega otroka, ki jih boste shranili v hladilnik ali zamrzovalnik. Celotni paket parnega kuhalnika Beaba vsebuje posodo s prostornino 1250 ml, ne manjkajo pa niti rezila iz nerjavečega jekla, posoda iz visokokakovostnega stekla in manjši nožek za pripravo. Parni kuhalnik in sekljalnik Beaba Babycook® Neo je povsem preprost za čiščenje in hitro pripravljen za naslednjo uporabo. Brez težav bodo z njim delali tudi očki in stari starši.

O znamki Beaba

Znamka Beaba prihaja iz Francije in že od leta 1989 v gospodinjstva z majhnimi otroki prinaša revolucionarne pripomočke, od kuhalnikov pa vse do sončnih očal za otroke. Oblikovalci znamke Beaba še posebno skrbijo za to, da bi bili njihovi izdelki najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so inovativni in hkrati preprosti za uporabo. Francoski proizvajalec Beaba je že na začetku svojega delovanja pridobil mnogo nagrad strokovne ocenjevalne komisije, in prav tako od zadovoljnih staršev, zato bo enak občutek priskrbel tudi vam in vašim otrokom.

Lastnosti

  • parni kuhalnik in sekljalnik nove generacije
  • preprosta in hitra priprava jedi
  • hrano skuha, segreje, zmiksa in odtaja
  • primerno za pripravo kaše za najmlajše otroke
  • visokokakovostno nerjaveče jeklo in steklo
  • atraktivni in moderni francoski dizajn
  • prvorazredna francoska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost27*22*22 cm
Dimenzije paketa29*24*24 cm
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,7 kg
Prostornina L1250 ml
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.