Parkirna hiša 5-nadstropna Motor Lift Center Majorette z žerjavom in dvigalom 5 avtomobilčkov od 5 leta

Opis izdelka

5-etažna parkirna hiša Motor Lift Center, francoskega proizvajalca Majorette predstavlja odlično darilo za vse otroke od 5. leta starosti. Veliki set za sestavljanje s 5 etažami je opremljen z motoriziranim dvigalom za avtomobilčke z zvočnim in svetlobnim učinkom, servisnim središčem, avtopralnico za avtomobilčke in 2 bencinski črpalki. Skupaj z garažo imajo otroci na voljo tudi 5 modelčkov avtomobilov s kovinsko karoserijo in vzmetenjem, mes katerimi so Lamborghini Aventador, Audi R8 Spyder, Jeep Wrangler, Ford GT in Renault Twingo. Originalni avtomobilčki omogočajo otrokom, da v polnosti uporabijo svojo domišljijo in predstavnost pri igri šoferjev in dirkačev.

Dodelani sistem igralnih površin omogoča otrokom polnovredno uporabo vseh delov parkirne hiše, ob tem pa si izmišljajo lastne zgodbe. Nanje čaka stolp z žerjavom in rušilno kroglo, s katero bodo otroci preizkusili delo gradbenika in konstruktorjev. Brezčasna parkirna hiša je proizvedena v pestrih barvah, zato bo v vsaki sobi ustvarila veselo vzdušje. Otroci bodo vsak dan odkrivali nove možnosti igre, z njo se lahko igrajo skupaj s svojimi prijatelji, bratci in sestricami. Parkirno hišo lahko kadar koli dopolnijo tudi z drugimi odličnimi avtomobilčki, tako da se bodo z njo lahko igrali leta in leta. Mere seta za sestavljanje znašajo 53*56*73 cm.

Otroci bodo pri sestavljanju garaže preizkusili svoje spretnosti gradnje. S tem kompleksnim setom za sestavljanje si razvijajo svojo tehnično predstavnost, prostorski vid in logično razmišljanje. Francoski proizvajalec Majorette se že vrsto let specializira za proizvodnjo prvorazrednih avtomobilčkov in setov za sestavljanje, ki navdušujejo otroke in zbiratelje s celega sveta. V partnerskem sodelovanju z avtomobilskimi znamkami otrokom prinaša licencirane replike vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette odlikujeta originalen francoski dizajn in visoka trpežnost, vaši družini pa bodo služile še vrsto let. Širok nabor izdelkov ni osredotočen le na funkcionalne igrače, ampak prav tako na zbirateljske kose, med katerimi bo vsak avtomobilski navdušenec našel nekaj zase.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost53*56*73 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBatteries not included
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.