Parkirna hiša 3-etažna Grand Garage Little Smoby z dvigalom avtopralnico in avtomobilček s helikopterjem od 18 mes

Opis izdelka

Parkirna etažna garaža Grand Garage Little predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa za dečke od 18. meseca starosti. Otroška garažna hiša ima 3 etaže, ki so s pritličjem povezane s klasično cesto, na posamezna nadstropja pa vodi tudi mehansko dvigalo za avtomobilčke. Na otroke čakajo tudi zapornice, različni prometni znaki, avtopralnica, na vrhu pa je tudi ploščad za helikopter. Odličen del parkirne hiše je tudi predal za shranjevanje v pritličju, kamor lahko otroci pospravijo svoje avtomobilčke ali pa druge drobnarije. Dizajnerska garaža v pastelni modri barvi deluje pristno, proizvedena je iz trdne in kakovostne umetne mase, zato bo otrokom služila leta in leta. V paketu sta tudi 1 avtomobilček in 1 helikopter

Igra z avtomobilčki in parkirno hišo pripomore k vsestranskemu otrokovemu razvoju. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Z igranjem z avtomobilčki se razvija tudi otrokova fina motorika, gibalne spretnosti, dojemanje prostora in logično razmišljanje. Pri skupni igri z drugimi otroki si izboljšujejo komunikacijske sposobnosti, se hitreje socializirajo in pridobivajo nove prijatelje. Mere garaže znašajo 62*60*43 cm, primerna je za vsako otroško sobico.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače originalnega dizajna s funkcionalnimi elementi. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne standarde.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost62*60*43 cm
Skupna višina43 cm
Dimenzije paketa50*17*68 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.