Kuhinja z opekačem za vaflje Winter Chalett Smoby s štedilnikom in palačinkami in 30 dodatki

Opis izdelka

Kuhinja z opekačem za vaflje na Gorski koči, francoskega proizvajalca Smoby bo v vsaki otroški sobici pričarala vzdušje bližajočega se božiča. Dečki in deklice od 3. leta bodo doživeli vzdušje božičnih stojnic in se svojim strankam naučili pripravljati okusne palačinke in vaflje. Na voljo bodo imeli štedilnik s kuhalnikom, ponev za pripravo palačink z mehansko lopatko in odpirajoči črn opekač za vaflje, v katerem lahko hkrati pripravijo kar 2 vaflja. Zadnjo steno palačinakrne tvori čudovita gorska koča s smrečico, ki bo otroke očarala na prvi pogled. Mali kuharji bodo imeli dovolj prostora za pripravo palačink in vafljev, palačinkarna ponuja tudi dovolj prostora za shranjevanje za posamezne dodatke.

V bogatem setu 30 dodatkov sta 2 krožnička v motivu sovic, vilice, nožki, žličke, 2 kozarčka, 2 kepici stepene smetane, lonček, ponvica, ki se obrača, 2 vaflja, čokoladni preliv, sladki posipi, kovanci, palačinka in kolaček. Vsi ti kuhinjski pripomočki in dodatki bodo otrokom prišli prav pri pripravi teh najokusnejših sladkih jedi. Ob prodaji na božičnih stojnicah bodo zaslužene denarce pospravili v blagajno, na koncu dneva pa jo bodo odprli in prešteli, koliko so zaslužili. Ta odlična igrača bo otrokom služila leta in leta, saj hkrati predstavlja odličen dodatek za otroške kuhinjice in trgovinice Smoby, lahko pa se z njo igrajo tudi samostojno.

Gorska koča palačinkarna Winter Chalett prinaša otrokom pristna doživetja pri igri trgovcev, prodajalcev in kuharjev. Z njo se bo igralo tudi več otrok skupaj, prijatelji in sorojenci. Skupaj se bodo naučili pripravljati palačinke in vaflje, se dogovarjali o cenah in ugotavljali, čemu služijo posamezni kuhinjski dodatki in pripomočki. S tem se približujejo svetu odraslih, pridobivajo občutek odgovornosti in hkrati razvijajo svojo domišljijo in predstavnost. Izboljšujejo si fino motoriko in logično mišljenje, se hitreje socializirajo in trenirajo sposobnosti izražanja. Mere izdelka znašajo 46*25*39 cm. 

Smoby že leta in leta prinaša otrokom igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost in brezčasni dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost46*25*39 cm
Skupna višina39 cm
Dimenzije paketa53*35*15 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,29 kg
Barvarjava
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO978 Jahody so šľahačkou,ECO930 Potraviny v sieťke,ECO934 Zelenina a ovocie v sieťke,ECO933 Konzervy a balené potraviny
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.