Delovno orodje Mojster Miha Smoby z mehanskim vrtalnikom, žago, mobilnim telefonom in 4 orodja

Opis izdelka

Otroško delovno orodje Smoby v motivu animirane serije Mojster Miha je set delovnih orodij v črno-oranžni barvni zasnovi. Primerno je za dečke od 3. leta starosti. V sebi skriva najpomembnejše orodje za popravila, zahvaljujoč čemur zagotavlja ure polne zabave in mojstrskih opravil za male mojstre in iznajditelje. Med dodatki bodo otroci našli kladivo, ključ, žago, vbodno žago, vrtalnik, izvijal in mobitel. To je brezčasna deška igrača originalnega dizajna. S pomočjo seta orodja se bodo dečki skupaj z mojstrom Miho veliko naučili o uporabi delovnega orodja in o tem, kaj vse je potrebno za različna popravila.

Zelo pomembno je najmlajše napeljevati k temu, da bi se igrali poklice odraslih. Na igriv način se tako približujejo svetu odraslih, preizkušajo in raziskujejo, kakšno je življenje pravega mojstra. Z igranjem z otroško delavnico se razvijajo otrokova fina motorika in gibalne spretnosti otrok. Uporaba orodja spodbuja tudi razvoj logičnega mišljena in koncentracije. Ko se otroci igrajo mojstre v stanovanjih ali na prostem, s tem razvijajo svojo fantazijo in ustvarjalnost. Odkrivajo, raziskujejo, popravljajo, razstavljajo in sestavljajo. Vse te možnosti za igro, zabavo in igrivo učenje bo omogočil ta čudoviti mojstrski set za dečke Smoby z originalnim dizajnom, zasnovanim po navdihu risanke Mojster Miha. Orodje je izdelano v kombinaciji oranžne, modre in črne barve s sivimi dodatki.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače bodo pritegnile vsakega najmlajšega otroka, zato je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost42*7*33 cm
Dimenzije paketa42*7*33 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
MehanskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,75 kg
OpombaBattery: 2 x AA LR6 1.5V
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.