Otroški voziček Minimi toTs smarTrike zložljiv črn od 6 mes

Opis izdelka

Otroški voziček Minimi, priznanega proizvajalca smarTrike je vrhunski izdelek, ki izhaja iz elegantne in moderne znamke toTs, pod katero se skrivajo priročni dodatki najvišje kakovosti za vsakega otroka. Voziček Minimi je primeren za vse otroke od 6. meseca pa do 3. leta starosti. Otroški voziček ima nizko težo, le 5,5 kg, saj je njegova konstrukcija iz lahkega in trpežnega materiala. Otroški voziček se ponaša s dodelanim sistemom zlaganja, ki staršem omogoča preprosto zlaganje z preprostim premikom brez uporabe orodja. 

Otroški voziček Minimi je zasnovan v čudovitem črni barvi, tako da bo razveselil dečke in tudi deklice. 5-točkovni varnostni pas je na trakovih opremljen z mehkimi blazinami v obili zajčkov, ki bodo otroke zabavni med vožnjo. V velikem in udobnem sedežu lahko otroci med daljšim sprehodom tudi malo zadremajo. Del vozička sta tudi zaščitni obroč in senčnik z UV zaščito, ki bo poskrbel za otrokovo udobje in ga zaščitil pred slabim vremenom. Visokokakovostna kolesa so vrtljiva, poskrbela bodo za hitro in ne težavno vožnjo, ki jih lahko tudi zaklenete. Za sedežem se nahaja predalček, kamor lahko shranite otrokove igrače.

Lastnosti

  • lahek in ultra-kompakten zložljiv voziček
  • trpežna aluminijasta konstrukcija
  • tekoče zlaganje z enim gibom
  • udoben sedež
  • 5-točkovni varnostni pas z oblazinjenimi trakovi z zajčki
  • senčnik proti škodljivim UV žarkom
  • kakovostna vrtljiva kolesa z možnostjo zaklepanja
  • zaščitni obroč
  • večji prostor za shranjevanje pod sedežem

Otroški voziček Minimi spada v kategorijo ultra-kompaktnih vozičkov, njegove mere v zloženem stanju znašajo 29*26*53 cm, zahvaljujoč čemur je idealen za potovanja in izlete. Je odlična izbira za starše, ki jim je pomembna kombinacija visoke kakovosti in praktičnosti – voziček Minimi boste zložili in sestavili v nekaj sekundah. Nosilnost vozička znaša 15 kg, njegove dimenzije v sestavljenem stanju znašajo 47*105*83 cm, kjer je skupna višina (z ročajem) 105 cm in dolžina 83 cm. Kombinacija nizke teže, trpežne konstrukcije in funkcionalnih elementov naredijo ta voziček neprecenljiv pomočnik pri potovanjih in izletih, ustvarjen pa je bil z mislijo na potrebe na otrok in staršev. 

SmarTrike je vrhunski proizvajalec otroških triciklov in skirojev, ki na svetovnem trgu nima konkurence. Najnovejša serija izdelkov so dodatki za nego dojenčkov in malčkov, toTs. So del inovativne kategorije izdelkov, ki vsebuje priročne in hkrati stilske rešitve za vsakodnevne potrebe staršev in njihovih najmlajših. Dodatki so izdelani iz najboljših in najkakovostnejših materialov s poudarkom na detajle.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 mesecev
Velikost47*105*83 cm
Skupna višina105 cm
Skupna dolžina83 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,5 kg
Nosilnost15 kg
KolesaØ 12 cm
OpombaFolded: 29*26*53 cm
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.