Trikolesni skiro Disney Princeske Smoby s po višini nastavljivim ročajem

Opis izdelka

Vsaka mala deklica si je zagotovo vedno želela postati prava princeska. Otroški trikolesni skiro Disney Princeske bo vašo malo gospodično prepričal, da se bo počutila, kot v pravljici. Čudoviti skiro je zasnovan v rožnati barvi in je primeren za otroke od 3. leta starosti. Krmilo skiroja krasi sličica v motivu treh prelepih princesk. Trikolesni skiro bo navdušil vašo deklico takoj na prvi pogled. Skiro razpolaga s kakovostnim kovinskim okvirjem, ki bo v kombinaciji s stabilnim sistemom treh koles varno popeljal svojo malo potnico tja, kamor si bo zaželela.

Krmilo lahko nastavite na maksimalno višino 70 cm, saj bo skiro rastel skupaj z vašim otrokom. Skupne mere skiroja znašajo 52*32*72 cm. Skiro je zložljiv in se z njim preprosto ravna, skupna teža pa znaša 2,5 kg. Gospodični se ni treba bati možnih nepravilnosti na cestišču, saj ji pri tihih in zanesljivih gumiranih kolesih s protizdrsno površino ne grozi nobena nevarnost zdrsa. Kolesa trikolesnega skiroja so izredno tiha. Višino krmila na skiroju lahko preprosto nastavite po potrebi.

Vožnja na triciklu je resnično prijetna tudi zahvaljujoč kakovostnim protizdrsnim ročajem in princeska lahko brez težav začne z iskanjem svojega princa. Za popolno opremo zagotovo ne bi bili odveč tudi zaščitni pripomočki, na katere bi morali misliti vsi odgovorni starši. Otroške igrače francoskega proizvajalca Smoby se ponašajo s kreativnim dizajnom in smislom za detajl. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost55*32*70 cm
Skupna višina70 cm
Dimenzije paketa25*44*15 cm
Skupna dolžina55 cm
Višina ročaja67 - 70 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,2 kg
KolesaRubber
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.